Larisa Udilă, probleme în sarcină: "M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie"

Publicat pe

Larisa Udilă este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Bucuria i-a fost umbrită, însă, despre complicațiile suferite în timpul sarcinii. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! s-a confruntat cu probleme serioase și a vorbit deschis despre ce i s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă va deveni curând mamă pentru prima oară. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a anunțat deja și sexul bebelușului, însă ce își dorește cel mai mult este să fie sănătos. Asta după ce bruneta s-a confruntat cu anumite complicații în sarcină, care i-au dat lumea peste cap.

Larisa Udilă, probleme în sarcină: "M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se  întâmplă mie"Larisa Udilă, probleme în sarcină: "M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se  întâmplă mie"

Larisa Udilă: „Am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea'

Larisa Udilă a povestit la Teo Sho despre cel mai greu moment pe care l-a avut de depășit în sarcină. A trecut prin emoții greu de descris în momentul în care a auzit ceea ce i-au spus medicii. Episodul a marcat-o puternic, dat fiind că i s-a spus că există probabilitatea ca micuțul ei să aibă Sindrom Down. Viitoarea mămică a izbucnit în plâns, însă între timp a realizat toate analizele necesare.

'Pe mine una m-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie. Există un lichid în ceafă, foarte  important pentru bebeluși atunci când faci morfologia. Mi-a spus (medicul) că există un risc foarte mare de sindrom down. Medicul mi-a spus că nu vrea să mă mintă și că trebuie să-mi fac analizele mai departe.

Am ieșit din cabinet, eram singură, mergeam pe hol spre Ogi al meu și am bufnit într-un plâns și am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea. A fost foarte rău. Am făcut toate analizele necesare', a declarat Larisa.

Din fericire, rezultatele următoarelor analize au fost bune, iar totul decurge bine, spre bucuria viitorilor părinți.

Larisa Udilă va avea un băiețel

Larisa Udilă dezvăluit, zilele trecute, sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Prin intermediul unui filmuleț de-a dreptul emoționant, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a dezvăluit că urmează să aibă un băiețel.

Viitoarea mămică a fost extrem de emoționată, dar nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos. În momentul în care a văzut bucăți de hârtie albastră a sărit în sus de bucurie, la propriu și nu a ezitat nicio secundă să-și îmbrățișeze iubita.

De 10 ori l-am văzut, de 12 ori am plâns’, a transmis Larisa Udilă, fănd referire la filmulețul postat.

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a dezvăluit sexul bebelușului: „Am plâns”

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește.Cine e viitoarea lui soție

Citește și: Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune:„9 zile nu am mâncat nimic'

Larisa Udilă: 'Simt frică, simt bucurie, simt dragoste'

Larisa Udilă și-a anunțat sarcina pe rețelele de socializare.

'Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp. Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el.

Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!', a transmis ea pe contul său de Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter