Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește. Cine e viitoarea lui soție

Publicat pe

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește anul acesta, iar viitoarea lui soție a stat departe de camerele de filmat până acum. Viața tânărului care a făcut parte din echipa lui Chef Bontea s-a schimbat radical după ce a câștigat marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De aproximativ trei ani, Ionuț Belei de la Chefi la cuțite trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sabina, care în curând îi va deveni soție. Câștigătorul show-ului culinar a vorbit într-o emisiune TV despre planurile sale legate de căsătorie și viața sa alături de iubita lui.

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește. Cine e viitoarea lui soțieIonuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește. Cine e viitoarea lui soție

Tânărul este mai hotărât ca niciodată să facă pasul cel mare, chiar dacă pandemia îi oprește să facă un eveniment mare. 'Nu suntem încă căsătoriți. Urmează anul acesta, sperăm. Suntem împreună de trei ani și trei luni. Este a doua oară când apar cu iubita mea la televizor', a spus Ionuț Belei, la Antena Stars.

Câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite este pregătit să renunțe la burlăcie și să o ia de soție pe Sabina, tânăra care de trei ani îi este alături necondiționat. Până acum, viitoarea lui soție a stat departe de camerele de filmat și l-a susținut din umbră pe Ionuț Belei.

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari: „Vreau să merg în…”

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie: „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv'/ EXCLUSIV

Citește și: Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci: „A venit Miliția și l-a luat la secție'

Citește și: Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune: „9 zile nu am mâncat nimic'

Cine este viitoarea soție a lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite

După ce el a anunțat nunta, Sabina a mărturisit că încă nu a fost cerută în căsătorie. Iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite a făcut Facultatea de Drept, iar în curând va fi avocat. Tânăra a povestit cum a fost cucerită de iubitul ei și ce s-a schimbat până acum în relația lor.

'Încă nu m-a cerut. Toată lumea crede că m-am îndrăgostit de preparatele lui culinare, dar nu este adevărat, m-a cucerit prin simțul umorului. Chiar mă simt foarte norocoasă că Ionuț știe să gătească. L-am susținut foarte mult când era la Chefi la cuțite. Nu pot să spun că Ionuț s-a schimbat în tot acest timp, poate doar că a devenit mai disciplinat. Lumea îl oprește pe stradă, eu nu sunt obișuită, dar trebuie să mă obișnuiesc. Eu sunt masterandă la Facultatea de Drept, sunt viitoare avocată', a spus iubita lui Ionuț Belei, la Antena Stars.

FOTO: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter