Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci: „A venit Miliția și l-a luat la secție”

Publicat pe

Dragostea neîmplinită a lui Ion Dolănescu a fost chiar Nadia Comăneci. De-a lungul timpului, s-a zvonit că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă. Acum, Dragoș Dolănescu, fiul regretatului artist, a povestit despre sentimentele pe care tatăl lui i le purta Nadiei Comăneci și despre cum acesta a fost arestat din cauza gimnastei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ion Dolănescu și Nadia Comăneci, cu 17 ani mai mică decât artistul, erau văzuți mai mereu împreună în anii 80. Cei doi erau văzuți ba la petrecerile din vila cântărețului, ba la plajă, pe Litoral. Cu toate acestea, cei doi au refuzat mereu să facă declarații referituare la o eventuală poveste de iubire.

Acum, Dragosș Dolănescu povestește cum prima gimnastă din lume notată cu nota maximă s-a bucurat de adorația cântărețului.

Tata a adorat-o pe Nadia, îmi spunea mereu că e steaua lui. A fost foarte trist după plecarea Nadiei din țară și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea', a povestit Dragoș Dolănescu pentru impact.ro.

Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci: „A venit Miliția și l-a luat la secție'Ionuț Dolănescu, despre relația dintre tatăl lui, regretatul Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci: „A venit Miliția și l-a luat la secție'

Ba mai mult, Nadia Comăneci s-a văzut cu Ion Dolănescu chiar în seara în care a decis să fugă din România, în căutarea unei vieți mai bune, așa cum foarte mulți oameni, numiți „frontieriști', au făcut în vremea comunismului. Granițele erau foarte bine păzite, iar oamenii care încercau să fugă din țară își riscau, efectiv, viața.

Poate o poveste de dragoste între cei doi ar fi evoluat dacă nu ar fi fost la mijloc decizia Nadiei Comăneci de a fugi din țară și de a se stabili în America.

Citește și: Culisele unei povești de dragoste controversate! Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost la un pas de căsătorie:”S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală”

Citește și: Nadia Comăneci, dezvăluiri despre primul 10 de la Montreal:”Eu eram concentrată pe următorul aparat”

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe:„Sunt încă tânără'

Citește și: Cine este Mircea Săplăcan, de la Șef sub Acoperire.A devenit milionar dintr-o afacere cu flori

Ion Dolănescu, arestat din cauza Nadiei Comăneci

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a povestit despre ultimele ore pe care Ion Dolănescu și Nadia Comăneci le-au petrecut în noaptea de 27/28 noiembrie 1989.

Tata mi-a povestit, cu câțiva ani înainte de a muri, despre Nadia Comăneci, vorbea foarte frumos despre ea, o numea steaua mea, o aprecia și ca femeie și ca sportivă. Despre relația lor sufletească nu a dorit să spună mai multe, pentru că Ion Dolănescu era un adevărat cavaler, un domn, nu se lăuda la nimeni cu iubirile lui', a povestit Dragoș.

De asemenea, după ce Nadia Comăneci a fugit din România, autoritățile l-au luat la secție pe Ion Dolănescu pentru a spune tot ce știe despre gimnastă.

Nadia a plecat din casa tatălui meu, în acea seară, când a decis să fugă din România, avea multe emoții, se temea să nu fie prinsă. A fost o despărțire dureroasă. După ce s-a aflat, a venit Miliția și i-a luat pe tata și pe mamaie Didina la secție, i-au ținut timp de trei zile, ca să spună tot ce știu despre Nadia. Tata a fost foarte trist după plecarea Nadiei și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea', a mai povestit fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Sursă Foto: Instagram, Facebook, captură ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter