Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron. Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că "s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă"

Publicat pe

Scandal de proporții între Marina Almășan și Leonard Miron. Fostul prezentator lansează un atac dur la adresa colegei sale de la TVR, susținând că „s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR'. Cum a răspuns prezentatoarea atacului dur!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Un nou scandal la TVR! Fostul prezentator, Leonard Miron, lansează un atac dur la adresa fostei colege, Marina Almășan. A făcut o serie de dezvăluiri, vorbind despre interesele și relațiile angajaților TVR.

Leonard Miron susține că o admiră pe Marina Almășan din punct de vedere profesional, precizând că a știut de fiecare dată să profite de oportunitățile care s-au ivit pe drum.

Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron. Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că "s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă"Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron. Reacția prezentatoarei după ce a fost acuzată că "s-a căsătorit cu oricine a avut influenţă"

Leonard Miron: „Hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge'

Fostul realizator TVR susține că Marina Almășan ar fi „divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă'.

„Eu cu Marina ne ştim din 1990, de la ‘Veniţi cu noi pe programul 2. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuţeanu cu Prigoană. Ea a divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare.

Eu o admir pe Marina pentru că are puterea asta, ‘flexibilitatea asta. Reacţia mea a fost o reacţie, băi, din tot ăia care sunt jurnalişti şi au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea. Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrişor, şi oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge şi nu ştie că poate pica ceva.

Ştiu că Marina se va supăra şi o să frece cu mine pe jos, dar nu mă interesează, pentru că ne cunoaştem de atâta timp, profesional o respect, dar ştii ce se întâmplă? Tuturor ne place să ne punem poalele în cap, dar trebuie să ai o limită a decenţei în tot ceea ce faci. (…)

Fără răutate, îmi asum tot sandalul, dar uită-te şi la Marina şi la Andreea, au fost geniale: Surprize, surprize şi Ceaiul de la ora 5. Tot ceea ce a urmat a fost aceeaşi Marie, cu altă pălărie, a spus Leonard Miron într-un interviu acordat fanatik.ro.

Marina Almășan: „Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă'

Replica Marinei Almășan, cu o carieră de 30 de ani la TVR, nu a întârziat să apară. Vedeta a precizat că nu îi poate nega calitățile colegului ei, însă ca om a dezamăgit-o în repetate rânduri.

Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său. Drept care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om (și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat (nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesa și să ia bani de la TVR . Atunci, cred, a fost singura dată când m-am revoltat public. În rest, fiecare cu viața lui, cu iubirile lui, cu profesia și speranțele personale', a precizat Marina Almășan , în replică la acuzațiile care i-au fost aduse de Leonard Miron.

Citește și: În ce relații sunt Marina Almășan și Victor Socaciu, la 8 ani de la divorț, după acuzații reciproce de infidelitate: „Mi-am jurat că…”

Citește și: Marina Almășan, în scandal cu Mircea Radu și TVR:„Din decență nu povestesc totul'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:„Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Marina Almășan: „Ți-am constatat dorința disperată de a fi reprimit în TVR'

De asemenea, Marina Almășan i-a dedicat un întreg editorial lui Leonard Miron, intitulat Scrisoare deschisă lui Leonard Miron (a se citi, de preferat, în compania soțului Miguel) pentru a lămuri toate neclaritățile pe marginea acestui subiect și de la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

„Ți-am constatat , în ultima vreme, dorința disperată de a fi băgat în seamă cu orice preț și  de a fi reprimit în TVR, institutie pe care ai trădat-o în repetate rânduri și pe care, de la mantinelă, o critici cu orice ocazie. Și…cum poți mai bine ieși din anonimat, decât agățându-te de niște nume care – bune sau rele, cum or fi ele – au făcut istorie în TVR și…'încă mai vând'. Așa, desuete cum sunt ele. Ca remorcă a lor, îți regăsești  și tu , poate, locul pierdut  în conștiința publicului din România, pe care – chiar dacă nu vrei s-o recunoști –  l-ai abandonat, căutând locuri mai calde, sub soare. 

Niciodată nu ți-am negat inteligența și talentul , însă , se știe, acestea nu au făcut întotdeauna casă bună  cu caracterul. (….)

Marina Almășan, către Leonard Miron: „Aberațiile pe care le-ai emis te descalifică total'

Iar aberațiile pe care le-ai emis, de data aceasta nu doar pe blogul tău, ca de obicei, ci și public, te descalifică total. Vorbești, bunăoara, de mariajele mele pline de interes,  cu oameni influenți care mi-ar fi netezit cariera și… mă bagi în ceață (oricum, nu m-aș fi așteptat chiar la tine să ataci problema căsniciilor mele).  De fapt, ca să fiu sinceră,  nu înțeleg nici măcar la ce mariaje te referi : la cele reale – adică la inginerul și mai apoi la folkistul care mi-au stat alături și  care numai persoane influente nu erau în materie de TVR,  sau la mariaje metaforice, ale căror semnificații numai de tine văzute , mie îmi scapă?

Oare nu crezi că, dacă aș corespunde descrierii tale ( hienă oportunistă) cel de al patrulea deceniu în  TVR m-ar fi găsit, poate, la butoane' și nu la munca de jos'? Nu este prima oară când pizma și dezinformarea îi fac pe oameni să vorbească bazaconii, insă de la tine aveam alte așteptări. Mă acuzi , apoi, că îmi atac adversarii abia acum, când simt mirosul de sânge'  – în mod meschin, deci. Dacă ai fi trăit mai mult în  Romania, unde-ți era locul, sau dacă macar ți-ai  fi triat sursele de informwrr, poate că ai fi aflat că atitudinea belicoasă pe care ai remarcat-o la mine, datează de ani buni și nu e generată nicidecum de proaspătul miros de sânge' ce se simte la orizont.  De altfel, Google îți poate vorbi despre asta cu lux de amănunte și cu mai multă responsabilitate decât sursele' tale de doi bani.

Marina Almășan, către Leonard Miron: „Măi frustrat mic ce ești'

În lipsă de argumente ale atacului tău, încă inexplicabil pentru mine, ai mai găsit ceva . Te citez : Fără răutate, îmi asum tot sandalul (aha, deci iți cam dai seama că ai făcut-o de oaie! n.a.) dar uită-te şi la Marina şi la Andreea, au fost geniale: Surprize, surprize şi Ceaiul de la ora 5. Tot ceea ce a urmat a fost aceeaşi Marie, cu altă pălărie'. ….Leo, zău așa? Te iei de Andreea, măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care, o sută de ani de n-o mai vede publicul, tot știe de unde s-o ia? Te iei de mine, spunând  că fac mereu același lucru? Mă dezamăgești din nou,   Leo. Tu …te-ai uitat macar odată la Ceaiul de la ora 5'?!?  Dar la emisiunile mele de mai apoi : sociale, medicale, muzicale, la documentarele de travel, plus la atâtea alte formate, gandite de mine, fără să pun instituția să mi le achiziționeze pe bani grei din afară? Chiar seamănă un documentar despre Coreea cu o emisiune despre tenorul Ludovic Spiess? Poate în mintea ta de stewardesă…

 Tu măcar ai știut să numești o emisiune de-a mea. Sau de-a Andreei. Cu tot respectul, am facut un exercițiu de memorie  si , în afara celei pe care, spuneam, ți-am oferit-o candva spre prezentare, nu știu niciuna care să fie  legată de numele tău. Repet, nu urmăresc nicidecum să-ți minimalizez nici inteligența și nici talentul, însă mă poticnesc serios, atunci când vine vorba de caracter. CA-RAC-TER. Învață acest cuvant, Leonard! Degeaba ești poliglot, dacă îți lipsesc din vocabular cuvintele esențiale în viață. Dar probabil că asta e regula : vedem paiul din ochii celorlalți, nu si bârna din propriul ochi. 

Marina Almășan: „Nu fac bine la…CA-RAC-TER'

Oricat de disperat n-ai fi, dragă Leo,  să revii în locul în care ți-a fost bine la un moment dat, nu trebuie s-o faci abdicând de la regulile  adevărului și ale jocului cinstit, nici de la cele ale bunuli simț și nici de la respectul datorat celor care, vrei nu vrei, trebuie să recunoști că ti-au dat clasă. Chiar și numai din punct de vedere al longevității și loialității. 

P.S. Între timp colegii mi-au reamintit si de unde ți se trage această simpatie'  față de mine: mai ții minte când , angajat fiind la TVR, ți-ai ridicat, ani în șir, leafa de la instituția publică , tu nevenind nicio zi la serviciu, blocand un post , și  lucrând , de fapt, cu normă intreagă,  la nu mai știu ce companie aeriana?!? Ei, probabil că nici acum nu-mi poți ierta revolta mea  de atunci. Ce-ar fi se autosesizeze niște instituții ale Statului, acum, după atâtia ani?!? Dar tu ai de unde să dai banii înapoi, căci am vazut că ai blazon! 

Spre deosebire de tine, Leonard, mie,  de TVR, chiar îmi pasă. Și i-am rămas loială chiar și atunci când m-a dezamăgit, preferând să lupt din interior pentru binele său. 

Iar ție , Leonard, îți recomand ….să eviți ciorbele reîncălzite. Nu fac bine la…CA-RAC-TER', i-a transmis Marina Almășan lui Leonrad Miron, pe site-ul femeide10.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter