Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Cei doi au ieșit împreună la restaurant și pare că și-au mai dat o șansă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ultima perioadă a fost una destul de grea pentru Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi și după ce a fost trădată de prieteni. Singurul care i-a rămas alături necondiționat vedetei ar fi Gabi Bălădău. Primăvara vedetei a început cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia PătrășcanuBianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare că s-au împăcat și au ieșit împreună la restaurant de 1 martie, potrivit Spynews.ro. Prima care a ajuns la un local din zona de Nord a Capitalei a fost vedeta, iar alături de ea a fost sora ei, Oana, dar și nepotul său, Darius. Deși la început nu a vrut să spună dacă vine și Gabi Bădălău, iată că adevărul a ieșit la iveală.

Când a fost întrebată despre bărbatul din viața ei, vedeta a avut o reacție neașteptată. Se pare că Bianca Drăgușanu încă stă cu gândul la căsătorie și ar spune DA pentru a treia oară. „Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun', a declarat vedeta.

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal”

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău: „E ironică și falsă!”

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: 'Minte! Am dovezi'

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție”

Ce spune Bianca Drăgușanu despre gesturile Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a fost să-și ia copiii de la Constanța, în weekendul care i se cuvenea lui, însă Claudia Pătrășcanu l-ar fi scuipat și ar fi făcut un scandal monstru în fața casei. Bianca Drăgușanu a fost informată despre această ceartă, însă pare că nu o interesează absolut deloc acest subiect.

'Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor', a spus vedeta.

După ce a aflat că atunci când ar fi fost dată afară din casă, Claudia Pătrășcanu avea în buzunar doar 180 de lei, Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată.

'Pe mine nu mă privesc declarațiile astea, dar ca fapt divers până la 39 de ani eu am adunat multe lucruri materiale, pentru că mă duce capul. Pe mine nu mă intersează ce spune, mi se par urâte detaliile astea. Mi se par detalii urâte să vorbești despre bani la televizor', a mai declarat vedeta.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter