Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: ”Minte! Am dovezi”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu face primele declarații, după ce menajera lui Alex Bodi nu i-a ținut partea. Femeia susține că nu e nimic adevărat din tot ce a povestit vedeta la televizor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi și a dezvăluit că a fost ajutată chiar de menajera lui să scape din casă, după ce a fost ținută cu forța, femeia nu-i dă dreptate. Fosta soție a afaceristului a făcut primele declarații, după ce doamna de la curățenie nu i-a ținut partea și o acuză că minte, ba chiar susține că ar avea dovezi.

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: 'Minte! Am dovezi'Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei: 'Minte! Am dovezi'

'Minte cu desăvârșire, iar eu am dovezi ale faptului că minte cu desăvârșire. Așa cum bănuiam de la început că ea va avea tendința să mintă, eu am dovezile prin care pot dovedi că minte. Repet, am dovezi foarte clare, foarte precise și foarte exacte, cu data și ora exactă și cu detalii ale faptului că această femeie minte', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Vedeta a făcut publice pozele în care este desfigurată din cauza bătăilor primite de la fostul ei soț. Bianca Drăgușanu a povestit cu lux de amănunte prin ce chin a trecut în relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. De asemenea, fosta prezentatoare TV a mărturisit că menajera ar fi asistat la scenele de groază în care era bătută de afacerist și tot aceasta ar fi ajutat-o să scape din casa lui.

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție”

Citește și: Alex Bodi tună și fulgeră, după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să-l denunțe: 'Nu am ținut-o cu forța'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales” Reacția afaceristului

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: 'A încercat să mă convingă să îl denunț'

Menajera lui Alex Bodi face primele declarații

Angajata lui Alex Bodi spune că nimic din tot ce a declarat vedeta nu este adevărat și că afaceristul nu a bătut-o niciodată de față cu ea. Menajera a făcut primele declarații despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare’, a declarat menajera lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter