Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: "Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au un trecut extrem de controversat împreună, iar noile detalii care ies la iveală demonstrează cât de complicată a fost, de fapt, relația lor. Ultimele informații au zguduit lumea mondenă, iar seria dezvăluilor continuă. Alex Bodi spune acum că fosta lui soție l-ar fi șantajat, că i-ar fi cerut bani pentru a-și retrage plângerea pentru violență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Seria acuzațiilor dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare fără sfârșit. Cei doi s-au atacat reciproc și și-au aruncat vorbe grele. Au ajuns să-și rezolve conflictele și la tribunal și pare că scandalul nu se va termina prea curând.

Niciunul dintre ei nu pare dispus să cedeze, pentru a îngropa securea războiului, iar între timp ies la iveală detalii halucinante din trecutul lor împreună. S-au despărțit și s-au împăcat de atât de multe ori, încât s-a dovedit imposibil ca cineva să țină socoteala.

Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: "Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție"Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: "Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție"

Alex Bodi: „Vrea să arate monstrul din mine'

După ultimele acțiuni ale blondinei, a venit și replica lui Alex Bodi care susține că a fost șantajat de fosta lui parteneră. Omul de afaceri susține că i s-au cerut bani pentru ca Bianca să își retragă plângerea, dar și ordinul de restricție emis pe numele afaceristului.

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident…ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă', a spus Alex Bodi, la RomâniaTV.

Citește și: Alex Bodi tună și fulgeră, după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să-l denunțe:'Nu am ținut-o cu forța'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi:„Nu aveam de ales'. Reacția afaceristului

Citește și: Gabi Bădălău a aprins războiul între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu:„Vai de sufletul ei'

Citește și: Aida Economu din Profu a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj:„Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge'/ EXCLUSIV

Alex Bodi: „Toți bărbații au bătut-o'

Alex Bodi nu înțelege de ce Bianca mai răscolește trecutul, după atât de mult timp de la despărțire. El și-a refăcut viața alături de Daria Radionova, însă nu pare că va avea liniște prea curând.

Alex Bodi a ținut să sublinieze că a avut grijă de fetița Biancăi ca de propriul copil și a amintit că a fost agresată fizic și în alte relații.

„Pe 6 octombrie a zburat cu mine în Turcia în vacanță. Şi acolo am sechestrat-o? După două zile eram în cluburi și ne distram! Nu e logic ca după 6-7 luni să mă ameninți repetitiv că mă bagi la pușcărie și acum când nu avem legătura, nu avem contact de 6 luni. Să spui că te simți în pericol… de fata ei am avut grija ca de fetele mele. Nu ai cum să spui acum de ce tu care ai relaţii trase la xerox și toți bărbații te-au bătut?', a mai povestit Alex Bodi.

Alex Bodi: „Biancăi Drăgușanu îi place circul'

Alex Bodi a mai adus în discuție un alt episod șocant, când Bianca ar fi încercat să se omoare și l-ar fi șantajat să nu se despartă de ea. Tot acum, afaceristul și-a spus și versiunea lui cu privire la momentul când ar fi bătut-o pe Bianca până a leșinat. El susține că are și un filmuleț, care nu a fost încă făcut public.

„A zis că am bătut-o până a leşinat. A leșinat că a luat trei xanaxuri! O filma un prieten de al meu care a venit cu mine la ea. Mă şantaja că se omoară și că face nu știu ce chestii dacă o părăsesc. Se vaită că o filmam mereu, păi eu am învăţat de ce e în stare și voiam să mă protejez! Ei îi place circul, scandalul. Așa s-a realizat. A apărut la tv printr-un circ', a subliniat Alex Bodi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter