Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: "Nu aveam de ales" Reacția afaceristului

Publicat pe

După ce a fost chemată la Parchet, ca să dea declarații în dosarul în care este implicat Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în emisiunea lui Dan Capatos. La Xtra Night Show, vedeta a lămurit mai multe aspecte legate de relația ei cu fostul soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca a ținut să precizeze că nu s-a dus să îl toarne pe Bodi, ci a fost citată pentru niște explicații legate de tot ceea ce s-a întâmplat, dar și ca să răspundă unor întrebări. În discuție a mai fost adus și un episod dramatic din relația Biancăi Drăgușanu cu fostul soț. La un moment dat, au apărut în presă imagini îngrozitoare, cu blodina bătută.

Se puteau vedea cu ușurință urmele loviturilor pe chipul ei, iar Bianca era ajutată chiar de către Bodi să coboare din mașină și să intre în casă. Nici măcar nu mai părea să fie capabilă să meargă singură. Evident, Dan Capatos a fost curios și a întrebat-o pe Bianca de ce nu a apelat la ajutorul polițiștilor în acel moment.

Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: "Nu aveam de ales" Reacția afaceristuluiBianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: "Nu aveam de ales" Reacția afaceristului

De ce Bianca Drăgușanu nu a sunat la Poliție, după ce a fost bătută crunt

Vedeta susține că nu a avut de ales, mai ales în acea zi. Abia putea să meargă, din cauza durerilor cauzare de lovituri. L-a lăsat pe Alex Bodi să o ajute să iasă din mașină, apoi să o conducă în casă pentru că nu putea să facă altceva. În plus, afaceristul îi luase deja telefon, ca să nu poată cere ajutorul cuiva.

'Nu aveam încotro, nu aveam de ales, în ce stare eram eu după atâtea ore de chin, telefonul îmi era la el, menajera era în casă, despre ce vorbim, în situații de genul nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine', a mai spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Bianca Drăgușanu a anunțat nunta:'Noi vom sfârși împreună'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Replica lui Gabi Bădălău:’Am și eu filmulețe’

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, nu a mai vorbit cu tatăl său de 18 ani: „Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă!'

Bianca Drăgușanu nici măcar nu poate să mai privească acele imagini. Vedeta mai susține că astfel de bătăi a încasat frecvent în timpul celor trei ani de relație, dar că în acele imagini a fost momentul cel mai critic.

'Se vede cum sunt cărată din mașină în casă. Cu ce am am trăit eu trei ani de zile în care m-a filmat. Nici nu pot să mă uit la imaginile acestea. Sunt cele în care m-a bătut cel mai rău. M-a cărat…', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca a făcut noi dezvăluiri

După ce Bianca Drăgușanu a plecat din emisiunea Xtra Night Show, Dan Capatos a făcut public mesajul pe care i l-a transmis chiar Alex Bodi. Afaceristul i-a scris prezentatorului TV imediat după ce fosta lui soție a părăsit platoul.

'Dacă dai prea multă atenție unei curci de la țară, se crede după pasare exotică', a fost mesajul lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter