David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, nu a mai vorbit cu tatăl său de 18 ani: „Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă!”

Publicat pe

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, nu mai vorbește cu niciunul dintre părinții lui. Tânărul în vârstă de 22 de ani locuiește singur, într-o garsonieră și spune că nici mama, dar nici tatăl lui adoptiv nu se mai interesează de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

El a suferit mult după divorțul dintre cântăreață și Marcel Pușcaș, cu toate că avea doar doi ani. Acum, David Pușcas spune că părinților lui nu le mai pasă de el.

Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni. Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani', a spus el.

Eu sunt omul nimănui, nu am familie, nu am pe nimeni!', a continuat el.

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, nu a mai vorbit cu tatăl său de 18 ani: „Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă!'David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, nu a mai vorbit cu tatăl său de 18 ani: „Dacă mor mâine, nimănui nu-i pasă!'

'Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă', a mai spus David pentru Impact.ro.

Luminița Anghel, despre David Pușcaș: „Eu ajut, dar până când?'

Luminița Anghel s-a săturat de scandal și a vorbit despre ce înseamnă fiul ei pentru ea. David a fost un adolescent rebel, iar ea nu a putut să îi facă față.

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

Citește și: Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său: „Cel mai frumos cadou'

'David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut'.

'Eu sunt omul nimănui. Nu am familie, nu am pe nimeni! Eu am fost pentru părinții mei doar un pion și atât. Dacă mor mâine, nimănui nu îi pasă de mine. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, de 18 ani, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, ca om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători', a spus David.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter