Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său: "Cel mai frumos cadou"

Publicat pe

Culiță Sterp de la Survivor a avut parte de o surpriză de proporții. A aflat că va fi tată de băiat și nu și-a putut stăpâni emoțiile de fericire. De asemenea, concurentul a primit și o ecografie cu bebelușul lui și al Danielei Iliescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp de la Survivor a plecat în Republica Domincană convins fiind ca va avea o fetiță. Va deveni tată pentru prima oară și a avut parte de o surpriză de proporții. După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, Culiță a primit un nou semn de la iubita lui însărcinată, Daniela Iliescu.

A avut parte de o surpriză de proporții. Culiță nu s-a așteptat deloc să primească vestea că urmează să aibă un băiețel.

Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său: "Cel mai frumos cadou"Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său: "Cel mai frumos cadou"

Culiță Sterp de la Survivor va avea băiat

Extrem de fericit, viitorul tătic nu și-a putut stăpâni lacrimile de fericire. Entuziasmul și energia dobândite după această veste au fost greu de exprimat în cuvinte. Culiță nu și-a mai încăput în piele de fericire și totul s-a văzut pe micul ecran.

Faimosul a primit fotografii cu iubita lui, o ecografie cu bebelușul și frumoasa veste că va avea, de fapt, un băiat.

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e!', au fost primele cuvinte ale Faimosului.

Citește și: Cătălin Moroșanu, declarații dure la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor:”La fel de trădător”

Citește și: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate:'Doar la nuntă lui l-am mai auzit plângând'

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie:„A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Culiță Sterp, prima reacție după ce a aflat că va avea băiat

Când a plecat în Republica Dominicană, Culiță Sterp știa că va avea o fetiță. Odată cu evoluția sarcinii, însă, medicii și-au dat seama că, de fapt, Daniela și Culiță vor avea un băiețel.

Culiță a fost atât de entuziasmat de veste încât, inițial, i-a fost frică să nu fie vorba despre o glumă.

Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte.

Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață.

Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!', a declarat Culiță Sterp.

Culiță Sterp a primit un mesaj emoționant de la iubită

Culiță Sterp a primit un mesaj emoționant de la iubită, de Ziua Îndrăgostiților.

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect’, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei.

Culiță Sterp: „Știu că Daniela e foarte puternică'

Culiță Sterp s-a emoționat când a aflat că sarcina femeii pe care o iubește decurge normal și că bebelușul său a început să facă primele mișcări în burtică și a izbucnit în plâns.

„M-am bucurat foarte tare de mesajul ăsta. De acum o să fiu mai puternic, știu că Daniela e foarte puternică. Cred că se simte bine și bebele e bine și totul e ok. E cel mai frumos premiu de până acum. Nu mă gândeam că o să mă bucur atât de mult ca acum’, a spus Culiță Sterp.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter