Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate: ”Doar la nuntă lui l-am mai auzit plângând”

Publicat pe

Ileana, sora lui Culiță Sterp, a făcut mărturisiri neașteptate despre concurentul din echipa Faimoșilor. Artistul este mult mai sensibil decât mulți și-ar fi imaginat. Ileana a declarat că l-a mai văzut plângând în hohote doar la nunta cu Carmen de la Sălciua.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ileana a fost invitată la 'Ștafeta mixtă', unde a vorbit despre momentul în care Culiță Sterp de la Survivor a izbucnit în plâns când a primit mesajul din partea Danielei, iubita lui însărcinată. Sora concurentului a dezvăluit că singura dată când l-a mai văzut plâng în hohote a fost la nunta cu Carmen de la Sălciua, când toți frații i-au pregătit o poezie emoționantă.

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate: 'Doar la nuntă lui l-am mai auzit plângând'Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate: 'Doar la nuntă lui l-am mai auzit plângând'

'El când s-a căsătorit, noi, cei trei frați ai lui, i-am compus o poezie de rămas bun cumva, fiind primul care se căsătorea dintre noi. Eu cu Geta i-am compus o poezie foarte emoționantă și aici la noi la nuntă se strânge tot satul. I-am recitat poezia înainte să plece din curte cu mireasa lui și doar atunci l-am mai auzit plângând așa, exact plânsul ăsta dureros l-a avut și atunci. Dar în rest nu, asa suferind nu l-am mai văzut de mult.

În poezie i-am scris ceva de genul „Frățiorul nostru mai mare, pleci, te duci la însurătoare'. Fiecare am recitat câte o strofă', a declarat Ileana pentru Wowbiz.

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor a mai spus că acestuia îi e foarte greu fără familie în Republica Dominicană, iar el este o persoană sensibilă deși nu pare.

'Culiță e mai emotiv decât Iancu, dacă este să facem o comparație. Cel mai tare cred că l-a emoționat că nu a mai vorbit cu noi de când a plecat, din 2 ianuarie și nici cu Daniela. Faptul că ea e însărcinată și el voia să stie lucruri despre sarcină și despre evoluția ei cred că l-a emoționat foarte tare. Culiță după ce a citit mesajul a spus că mai rău i-a făcut, că a devenit mai sensibil.', a mai spus Ileana.

Citește și: Carmen de la Sălciua l-a atacat pe Culiță Sterp și l-a acuzat că a înșelat-o: 'Cea mai mare vină o are bărbatul'

Citește și: Tatăl lui Jador, adevărul despre cearta dintre fiul lui și Culiță Sterp: „Sunt lucruri care pot distruge familia cuiva”

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp intervine în scandalul cu Jador, de la Survivor: „Și mie îmi atrage atenția. A greșit, a vorbit urât”

Citește și: Cum arată socrii lui Culiță Sterp de la Survivor. Daniela este mândră de părinții ei

'Culiță, pe cât este de puternic și de rezistent, pe atât este de sensibil la chestiile astea care țin de familie, de dragoste. (…) Avem filmare când i-am spus poezia, putem să o arătăm. (…) Eu nu am plâns când am fost la Survivor, îmi place să fiu mai bărbătos așa.', a spus Iancu, fratele lui Culiță.

Ce mesaj i-a transmis Daniela lui Culiță la Survivor

Faimoșii au reușit să câștige meciul de comunicare în fața Războinicilor și au parte de un premiu special. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vedetele au primit mesaje scrise de la persoanele iubite, Culiță Sterp cu siguranță nu va uita vreodată emoțiile trăite când a auzit vești de la iubita lui.

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect’, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter