Larisa Drăgulescu se căsătorește! Când are loc nunta: "Sper să fie a doua și ultima"

Publicat pe

Larisa, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, se mărită! Și-a refăcut viața după divorț și este pregătită pentru următorul pas. A spus „da', iar acum va urma marele eveniment. Iată primele declarații despre nuntă și relația în care este implicată acum fosta parteneră a sportivului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bat clopote de nuntă în showbiz! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este pregătită să se prezinte din nou în fața ofițerului stării civile. Soarele a răsărit pe strada ei, iar acum și-a găsit liniștea și echilibrul în brațele unui bărbat căruia i-a spus 'DA' fără să stea prea mult pe gânduri.

Larisa Drăgulescu a trecut prin momente grele. Nu a suferit doar după despărțirea de gimnast, ci și după pierderea unei sarcini.

Larisa Drăgulescu se căsătorește! Când are loc nunta: "Sper să fie a doua și ultima"Larisa Drăgulescu se căsătorește! Când are loc nunta: "Sper să fie a doua și ultima"

Larisa Drăgulescu: „Am fost foarte șocată când m-a cerut'

Norocul i-a surâs de data aceasta și este pregătită să facă pasul cel mare, din nou. Nu se aștepta să fie cerută, însă a răspuns afirmativ din tot sufletul.

Am fost foarte șocată când m-a cerut. I-am zis 'DA' din prima, fără să stau pe gânduri. M-a cerut la mine acasă', spunea Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

Povestea de dragoste dintre Larisa Drăgulescu și viitorul soț a început în urmă mai mulți ani. Relația a fost presărată de numeroase despărțiri și împăcări, dar acum pare că s-a consolidat bine și nu se mai pune problema de vreo despărțire.

Citește și: E prima care recunoaște! Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, face bani pe site-urile pentru adulți:”Îmi place să pozez erotic și chiar porno”

Citește și: Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! „Am fost foarte șocată.I-am zis DA din prima”

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o' / EXCLUSIV

Când se căsătorește Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a anunțat că în aproximativ două luni va ajunge la starea civilă pentru a se căsători. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-ar dori ca acesta să fie al doilea și ultimul mariaj, dat fiind că acum, după ce a trecut prin multe, s-a maturizat și privește relația din alt unghi.

'Sunt într-o relație și urmează să avem starea civilă în aprilie. Totul merge bine. Suntem împreună de aproape patru ani, însă cu unele despărțiri. Sper să fie a doua și ultima. Acum totul este ok pentru că m-am maturizat și probabil că rănile din trecut m-au făcut să nu mai iubesc ca înainte. Probabil este o altfel de dragoste, este mult mai matură și gândită', a spus Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

Larisa Drăgulescu a pierdut o sarcină

După primul mariaj ratat – Larisa a fost căsătorită 11 ani cu Marian Drăgulescu și i-a dăruit doi copii -, fosta soție a sportivului a încercat să-și refacă viața alături de fotbalistul Ovidiu Mihai. Rămăsese însărcinată și își făcea planuri mari de viitor. Din păcate, odată cu bebelușul și-a pierdut și relația, căci după această veste dureroasă, cei doi au decis să se separe.

„Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu lună plină pe cer, am pierdut sarcina si totodata și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți ca ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog sa nu îmi puneți întrebări mai departe si să imi respectați intimitatea. Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată, nedorind sa las false impresii. Mulțumesc’, a transmis Larisa Drăgulescu la acel moment.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter