Iubita lui Culiță Sterp intervine în scandalul cu Jador, de la Survivor: "Și mie îmi atrage atenția. A greșit, a vorbit urât"

Publicat pe

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, intervine în scandalul momentului care îl vizează și pe tatăl copilului ei. După cearta cu prietenul lui, Jador, au existat mai multe reacții negative la adresa lui Culiță, iar iubita Faimosului a avut o primă reacție pe marginea acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Comportamentul lui Jador a atras numeroase critici în cadrul taberei Faimoșilor. A fost acuzat că jignește foarte mult și generează tensiuni în echipă. Inclusiv prietenul lui, Culiță Sterp, i-a atras atenția în consiliul de eliminare și l-a rugat să accepte că trebuie să facă unele schimbări, spre binele lui.

Inițiativa lui Culiță nu a fost apreciată de Jador, care i-a spus că astfel de lucruri ar fi trebuit discutate în privat. Culiță a dat asigurări, însă, că i-ar f atras atența și între patru ochi, însă nu a fost deloc ascultat.

Iubita lui Culiță Sterp intervine în scandalul cu Jador, de la Survivor: "Și mie îmi atrage atenția. A greșit, a vorbit urât"Iubita lui Culiță Sterp intervine în scandalul cu Jador, de la Survivor: "Și mie îmi atrage atenția. A greșit, a vorbit urât"

Iubita lui Culiță Sterp: „Și mie, dacă greșesc, îmi atrage atenția”

Iubita lui Culiță a intervenit în scandalul momentului, dat fiind că iubitul ei ar fi intrat in colimator. Daniela susține că iubitul ei nu vrea să-l dea afară pe Jador din competiție, ci doar a vrut s-l facă să vadă unde a greșit. Mai mult, ea a subliniat că și ei îi atrage atenția atunci când consideră că partenera lui a greșit undeva, pentru că îi vrea binele.

„În primul rând, uitați să luați în considerare faptul că oamenii aia, ca și noi cei de acasă (care în schimb mâncăm ce poftim și ne odihnim în condiții bune) au tot 7 zile pe săptămână si 24 de ore într-o zi din care noi îi vedem de 4 ori, câte 2 ore, și alea montate. Despre asta este televiziunea. Trebuie să mai vedem și lucruri care ne țin în ‘priză’.

În al doilea rând, după cum îl știu eu, dacă i-a atras atenția lui Jador și în fața camerelor împreună cu echipa, după ce i-a spus și în privat, înseamnă că a vrut să-i arate cât de serios este în ceea ce încearcă să i se spună și să învețe din asta. Și mie, dacă greșesc, îmi atrage atenția pentru că îmi vrea binele meu și al relației, la fel cum vrea și binele echipei. Nu încearcă nimeni să îl dea afară pe Jador, în special Culiță, pentru că sunt prieteni, iar dacă asta ați înțeles voi, vă uitați degeaba la emisiune', a transmis iubita lui Culiță Sterp într-un story.

Iubita lui Culiță Sterp: „Nu îi iau apărarea de fiecare dată”

Daniela susține că nu îi ia apărarea de fiecare dată iubitului ei, dat fiind că și el mai greșește, ca orice om.

Ce e trist și trebuie să o spun e că dați cu atâta hate și în el și în alți concurenți, dar aș vrea să vă văd pe voi în locul lui, cum ați reacționa sau cum v-ați descurca pe un traseu. Că mulți nu ați jucat un sport de echipă niciodată, dar e foarte confortabil să luați telefonul în mână și să scrieți de pe canapea.

Nu îi iau apărarea de fiecare dată, pentru că și el greșeste și a vorbit urât la rândul lui și dacă aș fi putut comunica cu el, eu sau familia, cu siguranță i-am fi spus unde a greșit și sunt sigură că dacă lumea îi atrage atenția, poate primi constructiv, căci despre asta e vorba până la urmă, să înțelegi unde ai greșit', a mai transmis Daniela.

Citește și: Scandal la Survivor. Culiță Sterp, pus la punct de iubitul Faimoasei Elena Marin:”Să vorbească așa cu nevastă-sa!”

Citește și: Mama lui Jador, în lacrimi. Ce spune despre prietenia dintre el și Culiță Sterp, la Survivor:„E distant…'

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există' / EXCLUSIV

Citește și: Jador și-a jignit colegii de la Survivor:'Zanni fură. Culiță e un trădător '

Culiță Sterp de la Survivor: „Mulți refuză să-i spună adevărul lui Jador”

Sâmbătă seara, la consiliu, Culiță Sterp a precizat că prietenul lui, Jador, genereazp multe energii negative în echipă. A ținut să-i atragă atenția, după ce i-ar fi spus și în privat, pentru a-și schimba comportamentul față de colegi.

' Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate , și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e prietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție.'

'E adevărat, sunt o fire vulcanică, dar nu jignesc mai mult decât e cazul. Maxim un „taci dracu', după aia îmi dau seama că am fost nesimțit și îmi cer scuze. Să nu ducem acest level mai departe și să creăm o imagine ca și cum eu sunt așa și punem o etichetă. Și unii dintre băieți ați făcut asta. Dacă suntem frați, fiți cu faptele, nu cu gura. Nu ai cum să spui despre mine că sunt așa când tu ai jignit-o pe Nemeș în ultimul hal! ', a fost replica lui Jador.

Jador: „Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor” 

'Eu l-am considerat frate, că acum el spune că nu sunt, că fapte și nu vorbe. Eu am demonstrat prin fapte până acum, el știe mai mult.', a subliniat Culiță, la rândul lui.

Jador s-a arătat extrem de indignat de faptul că prietenul lui, Culiță, a spus astfel de lucruri la tv.

Asta e o faptă nașpa. Eu nu aș face asta, Culiță e cântăreț și nu aș scoate lucrurile astea în evidență. Lucrurile astea nu trebuie spuse la televizor, trebuia să mă iei în junglă. Lasă vrăjeală, Culiță!', a mai spus și Jador.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter