Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani: "Bărbatul perfect și femeia perfectă există" / EXCLUSIV

Publicat pe

Răzvan și Irina Fodor au o relație de 14 ani și s-au căsătorit în urmă cu 11 ani. Artistul ne-a spus că nu a fost dragoste la prima vedere în cazul lor, însă acum este convins că există femeia perfectă. Este un familist convins și ne-a dezvăluit cum a început totul și care este secretul unei căsnicii longevive, precum și dacă mai au de gând sau nu să mai aibă un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tu și Irina sunteți împreună de aproape 14 ani. Când v-ați cunoscut, tu
aveai 32 de ani și ea 19… Pentru tine a fost dragoste la prima vedere?

La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență.

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani: "Bărbatul perfect și  femeia perfectă există" / EXCLUSIVCum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani: "Bărbatul perfect și  femeia perfectă există" / EXCLUSIV

Cum a cucerit-o Răzvan pe Irina Fodor

Ce arme a trebuit să pui la bătaie ca să o cucerești și cum ai reușit până la urmă? Bănuiesc că a fost destul de reticentă inițial, dat fiind că tu aveai și o anumită faimă de… cuceritor.

Armele, ca să zic așa, au fost răbdarea, faptul că am fost perseverent și că m-am arătat exact așa cum sunt, iar pe ea nu a speriat-o lucrul acesta, ci chiar a făcut-o să fie mai curioasă și a fascinat-o mai tare, și cam așa s-a întâmplat minunea. Nu a fost speriată de faima mea de cuceritor pentru că am fost foarte deschis, i-am spus exact cum sunt și nu am mințit-o. Am fost sincer și am dat jos toate măștile în fața ei, iar acest lucru a contat și s-a văzut, nu poate fi disimulat.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Răzvan Fodor după Asia Express:”Mi-a trecut antraxul pe la nas”

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express:”Am și datorii!”

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad:„M-am îndrăgostit de ea la prima vedere'

Răzvan Fodor: „Perechea perfectă există'

Care este lecția cea mai prețioasă pe care ai învățat-o de cât timp tu și Irina sunteți împreună?

Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există. Am ascultat o mulțime de interviuri date de persoane cunoscute de la noi din țară și din străinătate în care se afirmă că nu ar exista femeia sau bărbatul perfect și nu i-aș contrazice, dar, din punctul meu de vedere, există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit!

Dacă de-a lungul vieții nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu știi ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu știi ce calități ai vrea de la omul de lângă tine, așa se întâmplă ca după doi-trei ani de relație să ajungi într-un moment de răscruce, să îți dai seama că nu te potrivești cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepționați și pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!

Răzvan Fodor, despre al doilea copil: „Ne-am tot gândit'

Voi faceți un trio formidabil și tocmai de aceea nu pot să nu mă întreb: v-ați gândit să-i oferiți Dianei un frățior sau o surioară?

Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter