Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: "M-am îndrăgostit de ea la prima vedere"

Publicat pe

În anii 90, Bianca Brad era considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Fostă Miss România, blonda cu ochi albaștri apărea și în reclame, iar frumusețea ei l-a fermecat și pe Cătălin Botezatu, care nu se ferește să spună că s-a îndrăgostit la prima vedere de Bianca Brad.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din păcate pentru Cătălin Botezatu, sentimentul nu era reciproc, iar Bianca Brad l-a refuzat pe designer, atunci doar un tânăr atrăgător, căruia fosta Miss România i-a îndrumat primii pași în lumea modei.

Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: "M-am îndrăgostit de ea la prima vedere"Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: "M-am îndrăgostit de ea la prima vedere"

'M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către modă', recunoaște Cătălin Botezatu.

Designerul își amintește cu nostalgie de femeia care îi cam sucise mințile: 'Despre această femeie superbă, frumoasă, pot spune doar lucruri minunate. De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe.

M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic.

Citește și:

Cum arată acum Bianca Brad, una dintre cele mai frumoase femei din România. S-a făcut instructor de pilates şi este total schimbată!

Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr: „M-a prins flama, când l-am văzut'

Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad. De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt. Fără doar și poate, frumusețea ei m-a răvășit complet. Din păcate, n-a fost să fie mai mult între noi. Mă bucur că a rămas la fel de frumoasă, are un suflet extraordinar. Îmi pare bine că a existat în viața mea o femeie ca Bianca Brad!' , a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

În tinerețe, Bianca Brad își dorea o carieră în Turism, nu în actorie și modă

La finalul anilor 90, Bianca Brad plănuise inițial să lucreze în Turism, nicidecum nu aspira la o carieră de artistă.

'Nu visam eu Actorie, doream să intru la ASE, ca să lucrez în Turism, dar, după ce am participat la mai multe castinguri, pentru filme și reclame, am ales acest drum. N-am intrat din prima, la Teatru, d-abia din a doua încercare am fost acceptată.

Eram frumușică, așa, blondă și cu ochii albaștri, regizorii mă vedeau potrivită pentru roluri, la casting eram mai mereu în centrul atenției. Am jucat și în 'Al patrulea gard de la debarcader', am fost la casting într-un costum de baie de culoarea pielii, nu era prea bine, am ales apoi un altul, cu flori. Iar în perioada 1997-1998 am făcut reclamă la celebrul săpun Lux', a povestit Bianca Brad pentru playtech.ro.

foto: Playtech.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter