Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Publicat pe

Cândva desemnată cea mai frumoasă femeie din România, Bianca Brad continuă să arate senzațional și la cei 50 de ani pe care tocmai i-a împlinit. Totuși, vârsta nu iartă pe nimeni, nici măcar pe modele, așa că vedeta a recurs la o dietă care-i poate speria pe mulți pentru a da jos kilograme. Astfel a reușit să slăbească 14 kg în șase luni.

Dieta la care a apelat Bianca Brad pentru a slăbi 14 kilograme

Bianca Brad era, în anii 90, una dintre cele mai curtate femei din România, celebră pentru frumusețea sa, ce i-a adus și coronița de Miss imediat după Revoluție. Blonda pare să fi găsit elixirul tinereții pentru că acum, la 50 de ani, arată fabulos și se mândrește cu aceleași forme pentru care a fost invidiată în urmă cu 30 de ani. Totuși, nici măcar pentru un fost model nu este ușor să-și mențină talia subțire, mai ales după o vârstă.

Bianca Brad a mărturisit pentru Libertatea ce sacrificii a făcut pentru a reușit să slăbească în urmă cu ceva vreme 14 kilograme în șase luni.
Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite', a povestit Bianca Brad, care dublează dieta și regimul de viață sănătos cu multă mișcare. Lucru deloc dificil pentru ea, de vreme ce anul trecut a devenit instructor de Pilates.

'Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!', a scris Bianca pe Facebook.

Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!Ce dietă a ținut Bianca Brad ca să slăbească 14 kilograme, la 50 de ani. Este o metodă eficientă, dar adio zahăr!

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter