Cei trei copii ai lui Kate Middleton adoră un aliment pe care toți ceilalți îl urăsc! Mezinul, Louis, este cel mai mare fan

Publicat pe

În timpul liber, Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare alta, cei trei copii ai ei fiind principala sa preocupare. Din fericire, George, Charlotte și Louis nu sunt atât de mofturoși, cel puțin la mâncare. Iată care este alimentul lor preferat!

Kate Middleton este faimoasă pentru faptul că, după fiecare dintre cele trei nașteri, și-a revenit foarte repede, Ducesa de Cambridge afișând o siluetă de invidiat la 38 de ani. E de la sine înțeles că soția Prințului William are grijă ca și ceilalți membri ai familiei sale să mănânce sănătos, iar din acest punct de vedere au moștenit-o și cei trei copii ai ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Pe parcursul vizitei efectuate la LEYF Stockwell Gardens Nursery and Pre-school, unde a ajutat, alături de personal, la servirea mesei și unde s-a vorbit despre importanța nutriției prin intermediul alimentelor sănătoase la copii, Kate Middleton a făcut o dezvăluire neașteptată. Deși, se știe, în ziua de azi copiii sunt extrem de mofturoși la mâncare – vina fiind exclusiv a părinților, care își suplinesc absența din viața micuților prin tot felul de recompense dulci -, nu este cazul și în privința copiilor Ducilor de Cambridge.

Sfecla, sursă de fibre și vitamine

În timpul discuției, unul dintre membrii personalului a amintit de unul dintre alimentele pe care copiii, și nu numai, nu vor sub nicio formă să-l mănânce, deși este plin de nutrienți: sfecla. Atunci, Ducesa de Cambridge a intervenit, făcând o mărturisire neașteptată:

Ai mei o iubesc (n.red. sfecla) – este unul dintre acele lucruri care nu știi ce bune sunt până nu le încerci.

După câte se pare, sfecla, un aliment care produce dezbinare între cei care sunt pro și contra, este una dintre legumele preferate în familia Ducilor de Cambridge. Mai mult, Kate a șținut să sublinieze că cel mai pasionat de sfeclă este mezinul ei în vârstă de 1 an, Prințul Louis, care iubește cel mai mult leguma de culoare roșie. În afara gustului bun și dulceag, sfecla are și o mulțime de nutrienți și este o sursă excelentă de fibre, vitamina B9, vitamina C și fier, putând fi consumată chiar și de către cei mai mofturoși micuți… sub formă de suc, în combinație cu alte fructe.

Foto: Hepta

Cei trei copii ai lui Kate Middleton adoră un aliment pe care toți ceilalți îl urăsc! Mezinul, Louis, este cel mai mare fanCei trei copii ai lui Kate Middleton adoră un aliment pe care toți ceilalți îl urăsc! Mezinul, Louis, este cel mai mare fan
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter