Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Publicat pe

Când două persoane din zodii compatibile se asociază într-o afacere sau se află într-un cuplu, sunt extrem de scăzute șansele ca parteneriatul să nu funcționeze. Astrologii spun că nu există zodii incompatibile, ci asocieri nerecomandate. Pe de altă parte, unele zodii se potrivesc perfect în dragoste, dar și în afaceri și atunci când se întâlnesc se lasă cu foc de artificii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu cine se potrivește Berbecul

Berbecul se potrivește cel mai bine cu Săgetatorul, Leul, Gemenii. Astfel, trebuie să se asocieze cu celelalte două zodii de foc (Săgetator și Leu) sau cu persoane care au ascendent în aceste două zodii. Pe de altă parte, chiar dacă nu există compatibilitate perfectă între ei, Balanța și Berbecul pot fi parteneri de lungă durată. Totuși, pasiunea adevărată, chiar și de scurtă durată, este cu Leul.

Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult, dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Cu cine se potrivește Taurul

Taurul face parte din triunghiul de pământ și se înțelege foarte bine cu Fecioara și Capricornul, dar și cu Pestii. Scorpionul este un candidat serios cand e vorba de o relatie amoroasă/sexuală cu un Taur, însă din alte puncte de vedere nu sunt mari șanse să le meargă excelent împreună.

Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop care vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii, pentru că vor găsi în aceştia partenerii perfecţi, cu atât mai mult dacă este vorba de domenii precum: finante-contabilitate, juridic, design interior, publicitate sau educaţie.

Cu cine se potrivesc Gemenii

Gemenii sunt semn de aer și se potrivesc cu Vărsătorul și Balanta, dar și cu Săgetătorul pentru că are prezent un planeta Mercur.

Gemenii sunt sapiosexuali din fire, asa ca stimularea mentala e mai importanta decat cea fizica. Chiar daca Gemenii se plictisesc repede de obicei, cand vine vorba de amor, nimeni si nimic nu le poate diminua entuziasmul, iar compatibilitate erotică ridicată au cu Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Leii, Fecioarele şi Peştii sunt nativii cu care Gemenii funcţionează foarte bine în afaceri.

Citește și:

Ce înseamnă Mercur retrograd şi ce nu e bine să faci în această perioadă

TOP 5 cele mai infidele zodii. Cine înșală cel mai mult din zodiac!

Horoscopul banilor. Zodiile care au noroc la bani în februarie

Cu cine se potrivesc Racii

Racul se potriveste foarte bine cu Taurul si Capricornul, pentru ca au foarte multe interese comune si elemente care ii leaga. Racii, posesivi, seriosi, dar foarte pasionali, isi impresioneaza de obicei partenerii sexuali prin activitatile lor senzuale. Desi par foarte timizi la inceput, latura lor erotica iese la iveala cand incep sa se simta confortabil, iar surprizele constau in orgasme extrem de intense. Compatibilitate erotica ridicata cu: Taur, Fecioara, Capricorn, Scorpion, Pesti, Leu, potrivit ziare.com.

Capricornii, Peştii şi Scorpionii sunt nativii pentru care un parteneriat cu Racii înseamnă succes.

Cu cine se potrivește Leul

Alături de Berbec, în triada de Foc, stau Leul şi Săgetătorul. Elementul care le caracterizează reprezintă un spirit revoluţionar, o mare încredere în sine, entuziasm şi sinceritate debordantă.

Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Asadar, Leul se potriveste cu Berbecul si Sagetatorul, dar si cu Balanta, Varsatorul si Gemenii.

Compatibilitate erotica ridicata cu: Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator. Berbecii, Săgetătorii şi Vărsătorii sunt nativii cu care Leii vor putea face cele mai bune afaceri.

Cu cine se potrivește Fecioara

Fecioara se potriveste cel mai bine cu Scorpionul si Racul. Fixista si obsedata de disciplina, Fecioara prefera sa faca sex doar in locuri care stralucesc de curatenie, daca nu vrei ca sindromul sau obsesiv-compulsiv sa va strice intalnirea erotica.

Pasiunea este mare între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură atât de viață, cât și de dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. Pentru că sunt guvernați de foc, Leul și Săgetătorul se vor înțelege de minune pe termen lung.

Compatibilitate erotica ridicata cu: Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn. Taurii, Capricornii şi Peştii sunt nativii cu care Fecioarele se pot asocia pentru afaceri profitabile.

Cu cine se potrivește Balanța

Balanta se potriveste cel mai bine cu Varsatorul si cu Gemenii, Leul si Sagetatorul. Balantele sunt persoane diplomatice şi sociabile. Aceşti nativi au nevoie de interacţiune umană pentru a fi fericiţi în carieră şi funcţionează foarte bine în parteneriate.

Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii se dovedesc a fi parteneri ideali de afaceri pentru nativii Balanţă.

Compatibilitate erotica ridicata cu: Gemeni, Varsator, Leu, Sagetator.

Cu cine se potrivește Scorpionul

Scorpionii se potrivesc cel mai bine cu Pestii si Racii. Racul și Scorpionul sunt două semne trăiesc intens și își hrănesc reciproc pasiunea, ceea ce le permite să funcționeze bine în doi. O altă pereche în care zodiile sunt depedente una de alta,  e formată din Pești și Scorpioni. Aceste două semne zodiacale pot intra una în mintea celeilalte și își pot da seama ce gândesc.

Parteneri de afaceri: Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru Scorpioni.

Cu cine se potrivește Săgetătorul

Sagetatorul se potriveste foarte bine cu Leul si cu Balanta. Pasiunea este mare între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură atât de viață, cât și de dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. Pentru că sunt guvernați de foc, Leul și Săgetătorul se vor înțelege de minune pe termen lung.

Săgetătorul și Berbecul sunt ambele semne de foc, ceea ce înseamnă că au cantități nebune de energie. Se potrivesc pe termen scurt, însă ies scântei imediat între ei și este cam grea supraviețuirea pe viață.

Balanţele, Scorpionii şi Berbecii sunt nativii din zodiac cu care Săgetătorii se pot asocia în ideea unei afaceri profitabile.

Compatibilitate erotica ridicata cu: Berbec, Leu, Gemeni, Balanta, Varsator.

Cu cine se potrivește Capricornul

Capricornul se potriveste cel mai bine cu Taurii si Fecioara, Rac si Scorpionul. Capricornul și Taurul au cea mai intensă chimie, mai puternică decât oricare dintre celelalte semne astrologice.

Vor fi împreună pentru totdeauna și, cu toate că în calea lor vor apărea diferite ispite, se vor bucura de o singură companie de-a lungul întregii vieți, potrivit cancan.ro. Sinceritatea, respectul și dragostea pe care și-o poartă sunt motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă.

Leii, Vărsătorii şi Peştii sunt nativii care se vor ridica la pretenţiile şi aşteptările Capricornilor în afaceri.

Compatibilitate erotica ridicata cu: Taur, Fecioara, Rac, Scorpion, Pesti

Cu cine se potrivește Vărsătorul

Varsatorul se potriveste cel mai bine cu Balanta si Gemenii. Gemenii și Vărsătorii au o conexiune mentală și emoțională de nota 10. Aceste două semne sunt creative și pline de idei. Mai mult decât atât, cu toate că adoră să petreacă timp de calitate în cuplu

Vărsătorul cu Balanţa pot va avea o relaţie de prietenie absolută, care poate dura o veşnicie, asta pentru că vărsătorii sunt foarte inteligenți și independenți, dar loiali.

Racii, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop cu care vărsătorii pot face afaceri foarte bune în parteneriat.

Cu cine se potrivesc Peștii

Pestii se potrivesc cel mai bine cu zodiile de apa: Rac si Scorpion. Racul și Peștii sunt două semne de apă, care lucrează foarte bine împreună și care au o legătură solidă, ce poate dura cu adevărat.

Peştii nu pun un accent deosebit pe bani, însă muncesc mult pentru a câştiga bine şi a putea trăi îmbelşugat şi în confort. Cum nu sunt obsedaţi de averi, puţin probabil să le facă.

Peștii și Scorpionii sunt două zodii care pot intra una în mintea celeilalte și își pot da seama ce gândesc.

Balanţele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii cu care peştii pot construi afaceri prospere.

Compatibilitate erotica ridicata cu: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn.

 • Citeste tot ce trebuie sa stii despre femeia Pesti si ce trasaturi are barbatul Pesti!
 • Vezi și care sunt cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le poți trimite persoanei dragi

  dinpopor.ro
  Biografiile Vedetelor
  Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

  Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

  Revista VIVA!
  Revista VIVA!
  Newsletter