Femeia Săgetător - ce cadouri să îi faci. Caracteristici ale zodiei, perioadă și compatibilități

Publicat pe

Toată lumea pare să se înțeleagă fabulos femeia Săgetător, cunoscută pentru personalitatea ei prietenoasă și pentru perspectivele pozitive asupra vieții.

Despre femeia Săgetător

Energică și entuziasmată de viață, este ușor să cazi sub vraja femeii Săgetator condusă de Jupiter. Zâmbetul ei este magnetic, iar onestitatea și încrederea ei neobișnuită, autentică, îi fac ușor pe ceilalți să îndrăgostească de ea sau să-și dorească să fie cel mai bun prieten al ei. 

Este o femeie liberă, care nu are timp să fie trasă înapoi de rolurile de gen învechite sau de tabuurile societății. Ea face ce vrea, când vrea și chiar nu îi pasă ce crezi despre asta.

Perioada zodiei Săgetător este între 22 noiembrie și 21 decembrie.

Femeia Săgetător – iubire și relații

Nu te mira dacă alunecă atunci când vrea să fie sexy și dacă e neîndemânatică în timp ce aveți un moment romantic. 

Pe cât de spontană devine, este, de asemenea, femeia Săgetător este incredibil de stângace când vine vorba de intimitate. 

Poate că este timiditatea și natura ei copilărească, care este întotdeauna în căutare de modalități de a sparge gheața. Oricare ar fi motivul, este garantat că va râde și se va distra.

Nu are nevoie de un partener nesigur sau prea rigid. În schimb, va fi cea mai fericită cu cineva care râde cu ea, se distrează și se comportă copilărește fără rușine de ce cred ceilalți din jur. 

Toate relațiile sunt incredibil de importante pentru o femeie Săgetător. 

Iubește oamenii, crede până la naivitate în bunătatea lor și nu are liniște până nu îi va face pe toți cei din jur fericiți. 

Încercările ei de a face acest lucru pot fi uneori prea insistente și nerealiste, ceea ce face dificil să realizeze unde a greșit și că a oferit încredere cuiva care nu o merita. 

Dacă crezi că trebuie să se schimbe, cel mai bine ar fi să renunți chiar acum la ea. Este capabilă de schimbare și, dacă este dezamăgită de prea multe ori, poate deveni mai serioasă, mai puțin naivă și mai bună la judecățile ei. 

Totuși, acest lucru nu o va face fericită, deoarece se află într-o misiune de a scoate tot ce este mai bun din toată lumea.

Singurul mod în care poate fi fericită cu partenerul ei este dacădezvoltarea ei personală este garantată și respectul pentru personalitatea ei este necondiționat.

Femeile Săgetător îndrăgostite sunt pasionale, energice și, de obicei, gata pentru aproape orice.

Femeia Săgetător refuză să se așeze și să aștepte ca cineva să se apropie de ea; o vei găsi rareori stând lângă telefon, întrebându-se dacă vor suna vreodată. 

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Unii oameni sunt dezamăgiți de căile ei îndrăznețe și directe, dar ea nu are răbdare pentru cineva care nu poate ține pasul cu energia și felul ei de a fi. 

Din păcate, unii oameni sunt intimidați de puterea ei și pot fi copleșiți de independența ei. Așadar, în ciuda faptului că sunt universal plăcute și atrăgătoare în mod incontestabil, femeile Săgetător sunt adesea singure. Se vor stabili alături de un partener odată ce acesta și-a dovedit cu adevărat valoarea.

Sexul cu această femeie oate fi o experiență destul de importantă – și într-adevăr numai pentru iubitorii curajoși și cu mult chef de aventură.

 S-ar putea să te țină treaz toată noaptea, așa că te poate ajuta să ai o condiție fizică bună. 

Nu prea îndrăzneață, femeia Săgetător vrea experiențe noi.

Aceasta este o femeie care nu poate minți, chiar și atunci când vrea să facă asta. 

Se îndrăgostește cu ușurință și poate avea sentimente pentru mai mulți oameni simultan, dar nu va putea să o ascundă foarte bine. Când decide să fie pe deplin cinstită, viața ei va deveni mult mai ușoară și, chiar și atunci când nu, va fi ușor pentru partenerul ei să-i simtă îngrijorarea și să-i descifreze comportamentul.

Ce cadou să îi faci unei femei Săgetător

Femeia Săgetător vrea un cadou care să spună o poveste. Poți să iei orice, cât timp construiești o poveste frumoasă în jurul acelui obiect. În plus, apreciază mult orice faci cu mâna ta, pentru că vine la pachet cu o poveste, efort și arată dragoste.

Găsește un obiect magic, ceva care a aparținut cuiva faimos, ceva cu autograf, ceva vechi și misterios.

Dacă poți, surprinde-o cu bilete într-o vacanță exotică. Alege o locație pe care o puteți explora împreună, eventual undeva unde nimeni nu a mai călcat, ori un sat departe de lume în care locuitorii au povești magice. 

Femeia Săgetător – compatibilități 

Săgetător și Balanță

Săgetătorul și Balanța sunt optimistii zodiacului. Ambele zodii sunt carismatice, extrovertite, energice, foarte sociale, savurează prietenia și sunt atractive pentru sexul opus. 

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Stilul ușor de înțeles al Balanței și dragostea pentru romantism vor fi ca o adiere ușoară care suflă prin viața unui Săgetător, iar sexul dintre aceste două persoane aventuroase nu va fi niciodată plictisitor.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei relații este nevoia lor reciprocă de stimulare intelectuală a oamenilor, experimentarea locurilor și lucrurilor diferite și variate. 

Cea mai mare problemă a lor este adesea angajamentul. Niciunul dintre temperamentele lor nu se potrivește bine cu idealul familial. Așadar, poate dura mult timp pentru ca prietenia amuzantă pe care acești doi parteneri o au să o înflorească în iubire și apoi în căsătorie.

Cu toate acestea, odată ce o vor face, puteți paria că atât dragostea, cât și sexul vor fi întotdeauna aventuri fericite, jucăușe.

Săgetător și Berbec

Săgetătorul și Berbecul sunt amândouă semne de foc și acolo unde este foc, există pasiune. Chimia dintre acești doi oameni este minunată și viața lor împreună nu va fi niciodată plictisitoare.

 Împărtășesc dragostea pentru aventură și entuziasm, ambii sunt interesați de aceleași lucruri, plictisiți de aceleași lucruri, fascinați de aceleași lucruri și fascinați unul de celălalt. Ambele zodii au libidouri puternice și sunt dezinhibate, astfel încât viața lor sexuală va fi cu siguranță foarte interesantă. 

Ca un cuplu, nu sunt dependenți unul de celălalt, așa că ambii vor avea libertatea personală pe care o prețuiesc. Desigur, atunci când se conectează două semne de foc, sunt de așteptat certuri intense, dar între aceste două zodii lupta se va termina rapid și va fi uitată în și mai rapid. Niciunul dintre ei nu este ușor jignit și ambii sunt iertători. 

Singura provocare reală pe care o poate avea acest cuplu este că obiectivele egocentrice și libertățile personale pot să îi deranjeze când vine vorba despre sacrificii și compromisuri în relație. 

Săgetător și Gemeni 

Gemenii vor să știe, iar Săgetătorul vrea să înțeleagă. Ambii au o inimă bună, entuziaști, le place să călătorească, să iasă cu prietenii și nici unul dintre ei nu va căuta să-l controleze sau să-l sufoce pe celălalt. 

La fel ca în majoritatea celorlalte lucruri din viața lor, fiecare preferă ca sexul să fie ușor, distractiv și jucăuș în loc de intens sau romantic și ambii se bucură de varietate, experimentare și spontaneitate.

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Desigur, există unele diferențe în stilul de comunicare și viziunea asupra lumii. Cu toate acestea, aceste diferențe sunt mai complementare decât provocatoare și aceste diferențe ar trebui să se echilibreze. Unul dintre principalele pericole într-o relație Săgetător / Gemeni este că poate fi lipsită de substanță.

Sursa foto: Shutterstock.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter