Imagini nevăzute de la Survivor 2021. Kanal D le-a publicat acum

Publicat pe

A trecut mai bine de o săptămână de la marea finală Survivor România 2021. Zanni s-a întors acasă cu marele trofeu și toți foștii concurenți au vorbit despre experiența inedită de care au avut parte. Kanal D a făcut publice câteva fotografii de la începutul competiției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Competiția Survivor România 2021 a fost urmărită de o țară întreagă și a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură până în ultimul moment. Toți concurenții au trecut atât prin momente plăcute, cât și prin momente grele.

Imagini nevăzute de la  Survivor 2021. Kanal D le-a publicat acumImagini nevăzute de la  Survivor 2021. Kanal D le-a publicat acum

Condițiile în care Faimoșii și Războinicii au stat în Republica Dominicană nu au fost deloc ușoare. Aceștia au îndurat frigul, foamea, canicula, accidentările, dar și momentele tensionate.

Imagini de la începutul Survivor 2021

Competiția Survivor România 2021 a început cu aproximativ șapte luni în urmă. De-a lungul timpului, mulți concurenți au plecat, alții au venit. Însă, în final, concursul a avut un singur câștigător, iar acela a fost Zanni.

Citește și: Zanni a lansat prima melodie, după Survivor.

Citește și: Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat:

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că a auzit tot despre presupusele amante ale lui Reghe:

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express:

Producătorii de la Kanal D au făcut publice câteva imagini de la începutul competiției abia acum, la peste jumătate de an de la aterizarea concurenților în Republica Dominicană. Încă din primele ore, Faimoșii și Războinicii au trecut la treabă.

Echipa Faimoșilor a fost formată din vedete care au încercat să demonstreze că au mai mult de oferit decât ce se văzuse până la acel moment la televizor. Astfel, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc, Sebastian Chitoșcă, Ana Porgras, Ștefan Ciuculescu, Cucu de la Noaptea Târziu au fost vedetele care s-au luptat pentru marele premiu.

Pe când echipa Războinicilor a fost formată din sportivi care aveau deja pregătirea necesară pentru astfel de probe: Marilena Cuciurean, Georgiana Lupu, Roxana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina, Musty Camara, Maria Chițu, Adelina Damian, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Bogdan Urucu.

Relațiile din cadrul Survivor

Și cum era de așteptat, în cadrul competiției s-au format relații de prietenie și nu numai. Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au fost surprinși în timp ce se sărutau pe plajă. Iar Albert Oprea a sărutat-o pe obraz pe Maria Chițu în timp ce aceasta dormea.

De asemenea, tot Albert Oprea a devenit „fratele' lui Marius Crăciun, iar Sorin Pușcașu și Starlin au legat o prietenie strânsă.

Dacă vorbim despre Faimoși, Zanni, Cosmin Stanciu și Sebastian Chitoșcă s-au împrietenit la fel de bine. Dar poate una dintre cele mai cunoscute legături s-a format între câștigătorul competiției și Ana Porgras, între care ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter