Anamaria Prodan recunoaște că a auzit tot despre presupusele amante ale lui Reghe: „Orice om poate greși”

Publicat pe

Anamaria Prodan rupe tăcerea și vorbește despre presupusele amante ale soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Au existat o serie de speculații privind posibile relații ale antrenorului, ba chiar au apărut și imagini cu Reghe și o altă femeie, în Delta Dunării. Impresara nu a evitat să vorbească despre aceste subiecte, amintind și despre Florentina Raiciu, dar și despre ce se întâmplă cu banii și conturile cuplului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu acordat playsport.ro despre ce se întâmplă în căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost întrebată despre imaginile apărute cu antrenorul și o altă femeie în Delta Dunării, dar și despre zvonurile că Reghe i-ar fi făcut cadou un salon de înfrumuseţare Florentinei Raiciu, presupusa lui amantă.

Anamaria Prodan susține, în primul rând, că în ceea ce îi privește pe copii, a încercat să-i țină departe de ceea ce se scrie. Fetele sunt plecate în străinătate și au fost avertizate să evite să citească știrile despre familia lor, iar în ceea ce îl privește pe Bebeto și imaginile din Delta Dunării, impresara l-a lămurit că în poze nu se distingea bine figura tatălui său, el știind că antrenorul a fost la grătar: „I-am arătat că pe pozele din Deltă nu se vede figura tatălui său, a femeilor cu care a fost. El știe că tatăl lui a fost la grătar'.

Anamaria Prodan recunoaște că a auzit tot despre presupusele amante ale lui Reghe: „Orice om poate greși'Anamaria Prodan recunoaște că a auzit tot despre presupusele amante ale lui Reghe: „Orice om poate greși'

Anamaria Prodan: „Am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia'

În ciuda imaginilor apărute, Anamaria Prodan a susținut că îi va lua apărarea soțului ei în continuare și va face tot posibilul pentru a-și salva căsnicia.

Știu că ai văzut pozele neblurate. Chiar și în aceste condiții, tu în continuare negi că soțul tău a fost în Deltă cu altă femeie?

Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult.

Anamaria Prodan, despre verigheta asemănătoare purtată de presupusa amantă a lui Reghe

Recent, una dintre presupusele amante a lui Reghe a postat o poză cu o verighetă Cartier, același model ca cea purtată de Anamaria Prodan. Întrebată dacă nu cumva coincidența este prea mare și dacă acest lucru nu este sfidător sau umilitor chiar, Anamaria Prodan a răspuns prompt.

„Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. De ce nu o întrebați pe ea? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun. Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să ignor. Cine este Florentina Raiciu? Sau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele?', a spus Anamaria Prodan.

Impresara este de părere că femeile care sunt asociate cu numele lui Rreghe nu caută altceva decât faimă: „Eu știu tot și nu îmi rămâne decât să trag singură  niște concluzii. Că toate aceste femei care apar pe lângă numele lui Reghe nu vor decât faimă'

Anamaria Prodan: „L-am întrebat pe Laurențiu dacă are ceva cu vreuna'

Anamaria Prodan a precizat că și-a întrebat soțul dacă cumva „are ceva cu vreuna' dintre ele. De fiecare dată, antrenorul ar fi negat că le cunoaște, privind-o în ochi. „De fiecare dată se uită în ochii mei și spune că nu le cunoaște. Sau, râzând, mi-a spus că nici măcar nu îmi mai aduc aminte, cine sunt astea pentru noi?'.

Iar tu găsești puterea de a-l crede pe soțul tău, deși ai văzut pozele neblurate cu el din Deltă?

Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu prietenii cine sunt domnișoarele cu pricina și mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de Gură de aur' și care mai sunt.

Anamaria Prodan: „Cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare'

Anamaria Prodan a spus și ce va face în ziua în care nu ar mai putea nega realitatea: „Doamne ferește, atunci am să închid ochii și cu ei închiși am să spun că nu există așa ceva. Că el nu este soțul meu. Că cel care m-a trădat nu este Laurențiu al meu'.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că există probleme în căsnicia cu Reghe și vorbește despre divorț:„Oricât m-aș ruga…'

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express:„O mega provocare'

Citește și: Zanni a lansat prima melodie, după Survivor.În videoclip, apar și copiii lui Alex Velea

Anamaria Prodan: „Probabil că la cât de mult îl iubim l-am ierta'

Anamaria Prodan susține că până nu va vedea negru pe alb nu va crede că soțul ei ar fi cumpărat un apartament în Pipera, acolo unde ar locui una dintre femei și altul în Băneasa pentru sora ei.

Întrebată dacă și-ar putea ierta soțul în cazul în care ar avea și dovezile, Anamaria Prodan a precizat că și-ar ierta soțul. La fel și copiii, în numele iubirii imense pe care i-o poartă. Ea a spus și în ce condiții lucrurile ar sta așa.

Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus: închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubesc mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră', a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Dacă a făcut tot ceea ce aud va recunoaște că a greșit'

Îi iei în continuare apărarea, deși la câteva ore după ce tu declarai că el este cel mai fidel bărbat, Laurențiu pleca în Deltă cu altă femeie!

Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală,  demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment. Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare. Iar eu cred că dacă a făcut tot ceea ce aud că a făcut, atunci, cu siguranță va veni, va recunoaște că a greșit, își va ține familia în brațe și o va face și mai puternică decât până acum.

Anamaria Prodan: „Un om integru nu poate face așa ceva oamenilor care îl iubesc'

Nu știu Ana, probabil că pentru viața socială, că doar s-au scris atâtea…

Bun. Dacă această gură de aur se pricepe mai bine la anumite lucruri decât o nevastă sau decât Anamaria Prodan, atunci trebuie premiată. Mă întrebai mai devreme de verighetă.  Păi o femeie inteligentă copiază originalul atât de ostentativ? Trebuie să fii și creativ, ca să nu rămâi mereu copia ieftină. Eu nu aș face niciodată așa ceva, dar eu sunt Anamaria Prodan și e greu să fii ca mine. Sunt lucruri pe care femeia asta să zicem că le-ar putea face și ar câștiga un pas de teren. Dar cât ține? Oare cât ține o gură caldă de aur, de platină, de argint, de canal? Probabil…15 minute deeee conversație? (n.r. Ana râde)

Cam cât două apartamente în nordul Capitalei, se aude…

Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens. Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta sa mă ajute cu dovezi. În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu Anamaria Prodan nu am avut suficient de inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm.

Fiind vorba despre lucruri care mă fac să sufăr foarte tare, lucru pe care soțul meu îl știe, recunosc că ar fi o lovitură cruntă să mă conving eu că așa e. Ar fi o lipsă de respect față de munca mea de 16 ani fără vacanță, fără somn. Totul ca acești doi copii, Ana și Reghe să crească împreună și să facă performanță. Cu siguranță nu aș merita o asemenea batjocură. Mulți ar putea citi și ar putea spune că da, asta este șantaj emoțional ce spun eu aici, dar este doar realitate. Un om integru nu poate face așa ceva oamenilor care îl iubesc, oamenilor care au luptat pe viață și pe moarte pentru el. Sunt limite peste care chiar nu trebuie să treci, pentru că te vede Dumnezeu, pe care conștiinta ta de om, de cap de familie, nu trebuie să te lase să le treci.

Anamaria Prodan: „Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali'

Anamaria Prodan a vorbit și despre salonul sau apartamentele pe care Reghe le-ar fi achiziționat pentru alte femei. Impresara a subliniat că ar trebui să vadă un transfer bancar pentru a se convinge, însă este sigură că totul a pornit de la Gigi Becali.

Te-ai interesat vreodată de aceste lucruri? De salonul lui Raiciu, de apartamentele lui Bilcon? Este adevărat că ai păruit-o pe Raiciu?

Tu crezi că eu ma duc acum după toate amețitele să mă iau cu ele la trânte? Dar mi-a luat Dumnezeu mințile? Nu, sigur că nu. În schimb, am întrebat mulți prieteni cine este fata asta. Am intrat o dată chiar cu Laurențiu pe net și am văzut o poză cu o fată foarte grasă. Nu că asta ar fi o problemă, pentru că a avut și momente în care a arătat și bine. Am înțeles că salonul ei era o maghernită, unul mic, în care a investit maximum 10.000 euro, care s-a închis pentru că Florentina nu a mai avut cu ce să plătească. Și atunci te întreb pe tine. Dacă Reghe plătea, cum ea nu a mai avut 500 de euro să plătească salariații?

L-a închis la câteva luni după ce s-a zvonit că este din nou…singură!

Ascultă-mă, dacă cineva vine și îmi arată un transfer bancar, orice, către Florentina Raiciu, am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe aleia atâția bani? De unde? Salariul lui la Steaua nu a fost întotdeauna de 15.000, ci de vreo 7000 de euro. 6000 sau 7000 euro.

Anamaria Prodan: „Niciodată nu l-am verificat'

Anamaria Prodan a subliniat că niciodată nu i-a verificat conturile soțului ei, lucru care nu s-a întâmplat nici în cazul ei. Acum, din curiozitate, a admis că a verificat: „Dar haide să îți spun ceva. Indiferent că ești bogat sau sărac, acei 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, ei se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are', a spus Anamaria Prodan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter