Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express: „A fost...”

Publicat pe

Filmările pentru Asia Express, sezonul 4, s-au încheiat, iar Lidia Buble este foarte fericită că a reintrat în posesia telefonului. Aceasta, care a mers în aventura vieții ei pe Dumul Împăraților alături de sora sa, Estera, a publicat prima fotografie după ce s-a întors de la Asia Express.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a plecat la Asia Express, sezonul 4, alături de sora ei, Estera. Recent, filmările pentru emisiunea difuzată de Antena 1 au luat sfârșit, iar concurenții au reintrat în posesia telefoanelor lor. Ei bine, Lidia Buble este foarte încântată că poate comunica din nou cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express: „A fost...'Prima fotografie cu Lidia Buble după ce s-au terminat filmările de la Asia Express: „A fost...'

Imediat ce a pus mâna pe telefonul ei, Lidia Buble a și publicat prima fotografie după ce filmările pentru Asia Express, sezonul 4, au luat sfârșit. În plus, i-a „avertizat' pe internauți că va publica multe Insta Story-uri în următoare perioadă.

Iubirileee meleeeeeee❤️🤗🥰 S-a întors mama voastrăăă😜🤭👿 Ce faceți voooi? V-am lipsit?', a scris Lidia Buble, în dreptul primei fotografii pe care a publicat-o după ce s-a întors de la Asia Express.

Citește și: De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților.Marius Damian a oferit explicația

Citește și: Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express:„Am vrut să renunț'

Citește și: Adela Popescu, totul despre a treia naștere:„Am simțit că mă prăbușesc când am aflat…'

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Lidia Buble, primele imagini după ce s-a întors de la Asia Express

De asemenea, Lidia Buble a mai postat câteva imagini și cu sora ei, Estera, alături de care a format una dintre cele nouă echipe de la Asia Express, sezonul 4, care au plecat pe Drumul Împăraților. În plus, artista nu avea cum să nu le spună nimic fanilor ei despre experiența trăită la Asia Express. Lidia Buble le-a transmis internauților că de-abia așteaptă să vadă cu toții câte „tâmpenii' au făcut ea și Estera la Asia Express.

A fost VIS! Abia aștept să vedeți câte tâmpenii am făcut', a scris Lidia Buble la Insta Story, după ce s-a întors de la Asia Express.

De asemenea, Lidia Buble este foarte fericită că poate să fie din nou activă pe rețelele sociale. „Ce dor mi-a fost să fac story. Să vă înarmați cu răbdare că vă bombardez grav zilele următătoare', a mai scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble și Estera, invitate să doarmă în graj

Cu siguranță, Lidia Buble și sora ei, Estera, s-au bucurat din plin de experiența de la Asia Express. Totuși, totul pare mult mai ușor privind din fața televizorului, așa că cele două surori au întîmpinat și foarte multe dificultăți pe Drumul Împăraților.

De exemplu, Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost invitate să doarmă într-un grajd, cu vacile, la Asia Express. Totuși, acestea recunosc că au avut parte și de experiențe frumoase pe dumul Împăraților. De exemplu, o familie numearoasă le-a primit și le-a făcut pe surorile Buble să se simtă ca acasă.

„Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă‘, au povestit Lidia Buble și Estera, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter