Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express: „Am vrut să renunț”

Publicat pe

Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express. Connect-R și Shift reprezintă una dintre echipele care au plecat în avetura vieții lor la Asia Express, sezonul 4. Cei doi a vorbit despre dificultățile pe care le-au întâmpinat pe Drumul Împăraților, iar Connect-R a afirmat că el chiar a vrut să renunțe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express. Aventura Asia Express nu este deloc una ușoară, iar peripețiile sunt la orice pas pe Drumul Împăraților. Connect-R și Shift formează una dintre cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor la Asia Express. Cei doi au făcut primele declarații de la Asia Express și au povestit cât de greu este.

Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express: „Am vrut să renunț'Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express: „Am vrut să renunț'

Connect-R și Shift, care au plecat la Asia Express împreună, se cunosc de 15 ani, motiv pentru care formează o echipă bine sudată. Totuși, cum socoteala de acasă nu se potrivește de multe ori cu cea din târg, Connect-R a declarat că el a vrut să renunțe la competiție, la un moment dat.

Citește și: Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express:„El nu știe care e stânga și care-i dreapta'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:”Suntem ca ultimii câini!”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:„Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Condurățeanu, ultimul interviu. Ce regret avea:„Destinul m-a îmbrâncit să nu pot…'

Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express

Connect-R, care face echipă cu Shift la Asia Express, a spus că una dintre greutățile de pe Drumul Împăraților este și rucsacul, care are aproximativ 17 kilograme și pe care trebuie să îl care după ei. În plus, artistul a mai spus că merg foarte mult pe jos, iar autostopul reprezintă o altă dificultate pe care o întâmpină.

E greu… cel mai greu, rucsacul, ca să zic așa, are în jur de 17 kg. Mi-am luat de acasă niște lucruri, le-am aruncat. Am aruncat tot din el, e greu, foarte greu. Nu avem nici o condiție. Autostopul e greu… Facem în jur de 15 km și Dumnezeu ne e martor pentru treaba asta, chiar nu e ușor și vă spun sincer eu am vrut să renunț', a spus Connect-R, care face echipă cu Shift la Asia Express.

Connect-R și Shift de la Asia Express, despre cazare

Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express. Shift a vorbit și el despre cât de greu le este că caute și să găsească cazare peste noapte. Acesta a mărturisit că Asia Express este o competiție mult mai dificilă decât au crezut inițial.

Cazarea, greu de găsit, dar avem condiție fizică. Confortul nostru de acasă s-a dus, nu mai există. Ne îngrijorăm mai mult când vedem că nu ne ia nimeni la autostop, când vedem că ne primește lumea greu la cazare, că nu vorbește nimeni cu noi. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici. Asia Express e mult mai pe bune decât credeam chiar și noi', a declarat Shift.

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină de la Asia Express sezonul 4.

Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continuă cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului așteaptă cu sufletul la gură începerea emisiunii de la Antena 1.

Sursa Foto: instagram

.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter