Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express: „El nu știe care e stânga și care-i dreapta”

Publicat pe

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, formează una dintre echipele de la Asia Express sezonul 4. Cei doi au dat câteva detalii despre cum este competiția pentru ei și cum reușesc să facă față provocărilor. Aceștia au plecat deja în prima cursă pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Competiția de la Asia Express sezonul 4 a început, iar echipele au plecat deja în prima cursă pe Drumul Împăraților. Provocările sunt la ordinea zilei și doar cei mai puternici vor ajunge în finală.

Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express: „El nu știe care e stânga și care-i dreapta'Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express: „El nu știe care e stânga și care-i dreapta'

Cosmin Natanticu și soția sa formează una dintre echipele care luptă pentru a ajunge în marea finală și, de ce nu, pentru a câștiga premiul. Cei doi au povestit despre cum a decurs până acum competiția și cum fac față provocărilor de zi cu zi.

Cosmin Natanticu și Eliza, despre Asia Express

Cosmin Natanticu și Eliza au fost nevoiți să se adapteze noilor condiții din Asia Express și au lăsat în spate viața obișnuită pe care o aveau până acum. Deși este o experiență inedită și frumoasă, este și grea, după cum spune cuplul.

Citește și: De ce s-au certat Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte să plece în Asia Express

Citește și: Dezvăluiri din culisele Asia Express 4.

Citește și: Cum se înțelege Adrian Minune cu Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi o rivalitate între ei

Citește și: Liviu Guță, alături de fosta soție de ziua lui. Când divorțează de Roxana:

Noi suntem familia caterincă', a spus Eliza. „Eu cred că din momentul în care se va da start, atunci va începe haosul', spunea Cosmin, pentru a1.ro.

Cu toții suntem obișnuiți să folosim diferite aplicații atunci când nu știm cum să ajungem într-un anumit loc, însă familia Natanticu trebuie să se descurce acum singură.

El nu știe care e stânga și care-I dreapta', spune Eliza despre soțul ei.

Eu știu doar înainte. Pentru că eu nu mă abat de la drum. S-a dat start, am plecat. Nu știm dacă e bine încolo. Am plecat. Dar până la urmă ajungem cu bine', a mărturisit Cosmin.

Cei doi au spus că cea mai mare problemă pe care o întâmpină în Asia Express este stresul pentru că sunt mereu contra-cronometru și trebuie să fie și eficienți: „Cu stresul chiar am o problemă', a spus Cosmin.

Cu siguranță nici alergatul atâtea ore cu un ghiozdan uriaș în spate nu este ușor, ba chiar le îngreunează munca: „Avea 25 kilogrme, foarte greu. Eu o să mai am 20 de kile, dar tot de la ea', a mai spus Cosmin.

Cum s-a schimbat relația lor în Asia Express

Și situația pandemică în care ne aflăm le îngreunează traseul, mulți oameni refuzându-i când vine vorba de luat în mașină: „Practic suntem la mâna oamenilor. Deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci, să te rogi de oameni. Suntem la mila oamenilor, mai ales în condițiile actuale, să le explici că tu ai test covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățile fiecărei persoane, mai ales la mașini', a spus Eliza.

Soția lui Cosmin Natanticu s-a mai confruntat și cu o altă problemă, și anume bagajul, mărturisind că nu a fost foarte inspirată în alegeri: „Nu mi-am luat haine, deci nu mi-am luat măcăr lenjerie intimă, nu mi-am luat nimic'.

Însă există o parte bună în tot. Cei doi au ajuns să comunice mult mai eficient de când au pornit în prima cursă pe Drumul Împăraților, iar relația lor s-a sudat și mai tare.

Natanticu pentru mine este ca un amplificator. Poate să amplifice orice sentiment. Eu sper să ne înțelegem la fel de bine forever and ever. Sper să își poată controla acest volum de negativitate. Și descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi', a spus Eliza.

Descoperim lucruri noi și că suntem foarte sudați', a adăugat Natanticu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter