Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor: "Meritam să ajung mai departe"

Publicat pe

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor, chiar înainte de individuale. A părăsit competiția, iar din echipa Faimoșilor au mai rămas doar doi concurenți: Elena Marin și Zanni. Fotbalistul a subliniat că ar fi meritat să meargă mai departe, însă a avut cele mai puține voturi din partea publicului, iar drumul său în competiție s-a încheiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor, după ce a petrecut aproximativ șase luni în Republica Dominicană. A fost nominalizat alături de Elena Marin și a primit mai puține voturi, fiind astfel nevoit să se întoarcă acasă. Zanni a fost, din nou, pe primul loc în preferințele publicului.

Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor: "Meritam să ajung mai departe"Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor: "Meritam să ajung mai departe"

Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor înainte de individuale

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor chiar înainte de a începe individualele. Concurentul a precizat că a presimțit acest lucru, dar ar fi meritat să meargă mai departe în competiție.

„Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum', a menționat Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citește și: Imagini cu vila din Piatra Neamț a lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor.De ce s-a mutat în Germania, în chirie

Citește și: Ștefan Ciuculescu, eliminat de la Survivor:”Elena, să vii cu trofeul acasă. Tu ești câștigătoarea”

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri:„Ne vom gândi să facem niște acte'/ EXCLUSIV

Sebastian Chitoșcă, după ce a fost eliminat: „Îmi pare rău că nu am apucat să lupt cu Zanni'

De asemenea, el a subliniat că pleacă cu regretul de a nu fi putut concura împotriva lui Zanni pe traseu.

„Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici.

Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei', a declarat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă i-a oferit bandana lui Andrei Dascălu

Înainte de a pleca, Sebastian Chitoșcă a ținut să-și ia la revedere de la fiecare concurent în parte, inclusiv de la Războinici. El și-a exprimat admirația pentru Andrei Dascălu, pe care îl cunoștea înainte de competiție și a decis să-i ofere bandana sa roșie. În schimb, a primit-o și el pe cea albastră.

„Îmi vine să plâng, sunt mândru că am avut ocazia să mă bat cu unul dintre cei mai buni Războinici. Cu această ocazia vreau să-i dau această bandană și să o poarte. L-am cunoscut ca om înainte de competiție.', i-a spus Sebastian Chitoșcă adversarului său.

Sebastian Chitoșcă și-a luat rămas bun și de la Elena Marin

În ciuda conflictelor pe care le-au avut de-a lungul competiției, Sebastian Chitoșcă și-a luat la revedere și de la Elena Marin. El i-a transmis colegei sale că i-ar fi plăcut să o cunoască în afara competiției, pentru a-și da seama cum este, cu adevărat.

„Elena, multă baftă. Ți-am zis să nu fii speriată, că eu sunt cel care va pleca. Dacă o fi să mergi mai departe, rămâne de văzut. Ai fost puternică. Să… Nu știu, mi-ar fi plăcut să cunosc o Elena, poate nu în Survivor. Dacă te cunoșteam înainte de Survivor, îmi puteam da seama dacă tu ești așa ca om sau nu, dar cine știe, drumurile poate se vor mai întâlni, cum zice Dan Spătaru, nu? Ai grijă de tine și mult succes în continuare', i-a spus Sebi Elenei Marin.

Spre final, Sebastian Chitoșcă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. I-a transmis lui Zanni că îl vede căștigător și i-a spus să aibă grijă de sănătatea lui, acum, pe ultima sută de metri. De asemenea, i-a transmis că mai bine îl lăsa să plece în martie, în acest punct al competiției fiindu-i mult mai greu.

„Mai bine mă lăsai să plec în martie, atunci', i-a spus el prietenului său din competiție.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter