Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri: "Ne vom gândi să facem niște acte"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Nu este un secret pentru nimeni că Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima căsnicie, cu aviatorul Alexandru Trandafir, a durat 6 ani, iar cea de-a doua, cu jucătorul de rugby Constantin Iosef, numai jumătate de an. Cu toate că a trecut prin două divorțuri, vedeta nu respinge ideea de căsătorie dintr-un considerent pertinent, despre care ne-a și vorbit în exclusivitate. Iată ce spune prezentatoarea TV despre o nouă căsnicie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ai fost căsătorită de două ori și nu a mers… Ai avea curajul să faci acest pas din nou? Te mai vezi căsătorită „cu acte?

Da, pentru că am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.

Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri: "Ne vom gândi să facem niște acte"/ EXCLUSIVTeo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri: "Ne vom gândi să facem niște acte"/ EXCLUSIV

Teo: „Aș înțelege orice, în afară de o mare trădare'

Cum ar trebui să NU fie bărbatul din viața ta? Și care este cea mai
mare concesie pe care ai fi gata să o faci ca să meargă relația?

Să nu fie tiran; e marea mea problemă. Cred că aș fi în stare să înțeleg orice în afară de o mare trădare, de orice fel. Aș putea înțelege multe, dacă mi se explică.

Citește și: Cum se înțelege Teo cu iubitul fiicei sale:”Acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”/ EXCLUSIV

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:”A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei”/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Crezi în predestinare sau în zodiac? Teoretic, esti un nativ Geamăn ca la carte, practic… spune-ne tu în ce măsură nu te-ai lăsat doar în mâna
sorții!

Cred foarte tare în zodiac dacă zice de bine. Dacă zice de rău, nu putem fi toți în aceeași situație. Nu m-am lăsat în mâna horoscopului.

Teo: „Trăiesc intenționat'

Este vreun lucru pentru care mulțumești providenței în fiecare zi? Pentru ce te simți cel mai recunoscătoare?

Da. Am ajuns în cel mai bun moment al vieții mele, am o relație minunată cu oamenii care sunt în imediata mea apropiere, sunt exact ce mi-am dorit, am un job pe care mi l-am dorit, sunt mult mai fericită decât majoritatea celor pe care îi cunosc. Sunt sănătoasă, voioasă, înțeleg asta și am înțeles că atragi lucrurile pe care le emani. Fiecare om pe care îl cunoști, dacă știi să îl înțelegi și să îl asculți, îți va schimba viața. Trăiesc intenționat.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter