Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Publicat pe

Deși au fost la un pas de divorț, Marius Elisei a recunoscut că nu a încetat să o iubească pe Oana Roman. Iar cea mai bună dovadă este faptul că, după împăcare lor recentă, pe inelarul lui a apărut din nou verigheta. Mai mult, la un eveniment unde au participat amândoi, Oana și Marius nu s-au ferit de gesturile tandre…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu toate că nu era prima dată când apăreau zvonuri despre despărțirea lor, când Marius Elisei a părăsit-o pe Oana Roman în preajma Crăciunului, fanii vedetei au fost șocați. La momentul acela, el declara că vrea să divorțeze, însă, iată, șase luni mai târziu, cei doi au reluat relația, deși păreau să nu fie mari șanse de împăcare. Mai mult, Marius a început să poarte din nou verighetă, „oficializând” astfel relația lor.

Marius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana RomanMarius Elisei poartă din nou verigheta, după ce s-a împăcat cu Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman, din nou o familie

În ultima perioadă au circulat în social media nenumărate zvonuri cu privire la împăcarea dintre Marius Elisei și Oana Roman, însă recent a venit și confirmarea, când vedeta și soțul ei s-au sărutat la malul mării și au împărtășit momentul cu fanii lor din social media.

Chiar dacă au fost despărțiți o vreme, Marius Elisei și Oana Roman au păstrat o relație civilizată, de dragul fiicei lor, Isa, a cărei dorință de a-i vedea din nou împreună s-a împlinit. Mai mult, cei trei ai fost împreună recent la un eveniment, iar celor prezenți nu le-a scăpat faptul că Marius purta din nou verigheta. Conform Antena Stars, soțul Oanei Roman nu s-a ferit de gesturi tandre și, la un moment dat, a tras-o mai aproape de el și a cuprins-o pe Oana cu brațul pe după umăr, atunci când au făcut toți trei o poză la panou, notează Spynews. Iar asta este cea mai bună dovadă că formează din nou o familie.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! S-au sărutat pe malul mării, în vacanță/ FOTO

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație: „O aveam deja pe Natalis”/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Ion Ghițulescu, vocea de aur a radioului: „Perfomanțele lui sunt uriașe'

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună!„Nu ne ascundem’

Citește și: Ce probleme de sănătate are fiul lui Tily Niculae, după COVID:„Antibioticul i-a făcut ravagii în corp’

Au pecetluit împăcarea cu un sărut

Faptul că, în ultima perioadă, Marius Elisei și Oana Roman au tot petrecut timp împreună, de dragul fiicei lor, a fost benefic, deoarece împăcarea nu a întârziat. Împăcare pecetluită cu un sărut la malul mării. Aflați în mijlocul unei inimi creionate în nisip, cei doi s-au sărutat pasional, dovadă că și-au dat o nouă șansă. De altfel, înainte de acest moment, Marius Eisei nu s-a sfiit să declare că încă mai are sentimente pentru Oana.

„Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (…) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare’, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Pe lângă asta, Marius Elisei a mai făcut o dezvăluire surprinzătoare, declarând că e de părere că relația lor este mult mai frumoasă în prezent după divorț.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte’, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter