Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! S-au sărutat pe malul mării, în vacanță/ FOTO

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat la malul mării în timp ce se sărută, dovada clară că iubirea dintre ei a renăscut. În ultima vreme, au apărut numeroase zvonuri referitoare la o posibilă împăcare între Oana Roman și Marius Elisei, însă, până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat speculațiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima vreme, Oana Roman și Marius Elisei au amplificat zvonurile potrivit cărora s-au împăcat, însă niciunul nu a confirmat oficial vestea. Ei bine, acum cei doi au plecat la mare, împreună cu fiica lor, Isabela. Într-un cadru de poveste, la malul mării, Oana Roman și Marius Elisei s-au fotografiat sărutându-se, potrivit spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! S-au sărutat pe malul mării, în vacanță/ FOTOOana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! S-au sărutat pe malul mării, în vacanță/ FOTO

Faptul că, în ultima perioadă, Oana Roman și Marius Elisei au tot petrecut timp împreună de dragul fiicei lor, a fost benefic pentru o împăcare. Mai mult ca sigur, Isabela este foarte fericită să își vadă din nou părinții împreună. Ba chiar, fetița i-a fotografiat pe părinții ei în timp ce se îmbrățișau. Vedeta a declarat că tot fetița a insistat ca ei doi să stea îmbrățișați în poza respectivă.

Citește și: Oana Roman și-a vizitat mama la centrul de recuperare de lux, înainte să plece la mare cu Marius Elisei:„E foarte frumos aici'

Citește și: Andreea Lege, fina Anamariei Prodan, despre divorțul nașilor ei:„Am văzut…'

Citește și: Natalia Mateuț s-a afișat cu noul iubit!Cine este și cum arată bărbatul

Citește și: Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani!Primele imagini de la petrecerea de majorat

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Poza asta a făcut – o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editata deloc dar este autentica precum iubirea cu care ea a făcut-o!', a scis Oana Roman în dreptul fotografiei realizate de fiica ei.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman începuse să primească tot mai multe cadouri din partea lui Marius Elisei, acesta lăsând de înțeles că își dorește o împăcare.

Contactată telefonic, vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce se întâmplă în aceste momente între ea și Marius Elisei. „Deocamdată nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Când o să se întâmple ceva în viața mea o să anunț, la fel cum am anunțat frumos că ne despărțim, ne-a spus Oana Roman.

Marius Elisei: „Da, încă o mai iubesc pe Oana’

Marius Elisei spunea că încă o iubește pe Oana și recunoștea că își dorește o împăcare, spunând că relația lor este mult mai frumoasă după divorț.

Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (…) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare’, spunea afaceristul.

Însă, Marius Elisei spunea și că nu ar mai vrea să ajungă în fața altarului deoarece nu trebuie să fii legat printr-un act de cineva, iar ei oricum sunt deja legatți în fața lui Dumnezeu.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită)’.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, spynews.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter