Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani! Primele imagini de la petrecerea de majorat

Publicat pe

Petrecere mare în familia lui Borcea! Gemenii pe care îi are împreună cu fosta soție, Mihaela, au împlinit 18 ani. Petrecerea a fost una de pomină, unde au cântat Vali Vijelie și Tzancă Uraganu, iar invitații s-au distrat pe cinste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Majoratul gemenilor lui Borcea, Angelo și Melissa, s-a sărbătorit printr-o mare petrecere la unul dintre localurile deținute de Cristi Borcea. Invitații au avut parte de multă distracție, dar și de băuturi fine și mâncăruri speciale. Până și torturile au fost spectaculoase.

Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani! Primele imagini de la petrecerea de majoratGemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea, Melissa și Angelo, au împlinit 18 ani! Primele imagini de la petrecerea de majorat

Printre invitații de la petrecere s-au numărat și Alex Bodi, Mario Mutu, frații Turcu, Elias Thiess, Daniel Olăroiu, dar și Cosmin Olăroiu. Gemenii au avut parte și de nume grele din industria manelelor.

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani.

Citește și: Alina Vidican și copiii lui Cristi Borcea s-au mutat cu logodnicul ei milionar?

Citește și: Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea:

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp au publicat prima poză cu bebelușul.

Cristi Borcea nu s-a uitat la bani și i-a chemat la majorat pe Vali Vijelie și Tzancă Uraganu. Artiștii au făcut show și au ridicat toți invitații în picioare. Pe lângă sărbătoriți, și Alex Bodi a avut parte de dedicații din partea lui Vali Vijelie.

Mihaela Borcea, mesaj pentru Melissa

Mihaela Borcea a transmis câte un mesaj emoționant pentru gemenii ei. Fosta soție a acționarului de la Dinamo i-a spus Melissei că a fost întotdeauna „prințesa inimii ei' și a povestit momentele chinuitoare prin care a trecut după ce a adus-o pe lume.

„La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani… erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut…'

În continuare, Mihaela i-a spus Melissei cât de mândră este de ea și a sfătuit-o să-și urmeze toate visurile, să aibă încredere în ea și să fie bună.

Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult! Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!', i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale.

Mihaela Borcea, mesaj pentru Angelo

Mihaela Borcea i-a transmis un mesaj și lui Angelo, cel pe care îl alintă Coculeț. Fosta soție a lui Borcea l-a descris pe fiul ei ca fiind înțelept și educat și, ca și Melissei, i-a transmis să aibă întotdeauna încredere în el și să-și asculte inima.

La mulţi ani, Coculeţ, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viaţă mea şi a voastră era în mâinile Domnului. Copilul meu drag ai fost adorabil, glumeţ, pus mereu pe şotii, acum eşţi chipeş şi înţelept! Ai fost precoce, acum eşţi educat. Ai fost mic, acum eşti înalt'.

Dar, indiferent de lucrurile care se schimbă, vei rămâne întotdeauna fiul meu, iar legătura dintre noi doi nu o poate rupe nimeni, niciodată!!  Azi păşeşţi în viaţa matură şi responsabilă! Îţi urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieţii tale, să ai parte de o viaţă plăcută, cu experienţe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi şi un amalgam de emoţii pozitive. Să ai mereu încredere în ţine şi să-ţi asculţi inima indiferent de orice. Never give up without a fight! Te iubesc mult!', i-a transmis Mihaela și fiului ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter