Alina Vidican și copiii lui Cristi Borcea s-au mutat cu logodnicul ei milionar? Detaliile care i-au dat de gol

Publicat pe

După ce s-a logodit, Alina Vidican a decis să-și ducă relația la un alt nivel – ea și copiii lui Cristi Borcea locuiesc acum împreună cu Claude, logodnicul ei milionar de origine braziliană. Omul de afaceri s-a mutat la ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a găsit în sfârșit fericirea în brațele altui bărbat. Claude, noul iubit al fostei soții a lui Cristi Borcea, este milionar și are o afacere de succes în Miami. după ce și-au ținut o vreme relația secretă, cei doi s-au logodit și, mai mult, au luat decizia de a se muta împreună, ducând relația la un nivel superior.

Alina Vidican și copiii lui Cristi Borcea s-au mutat cu logodnicul ei milionar? Detaliile care i-au dat de golAlina Vidican și copiii lui Cristi Borcea s-au mutat cu logodnicul ei milionar? Detaliile care i-au dat de gol

Alina Vidican și logodnicul s-au mutat împreună, alături de copiii ei

Alina Vidican și Claude, milionarul american de origine braziliană în vârstă de 46 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care promite să se materializeze într-o căsătorie, după ce fosta soție a lui Cristi Borcea a primit inelul de logodnă. Foarte discreți până acum în privința relației lor, cei doi au început să se posteze mai des fotografii în spațiul public, dovadă că relația lor este una foarte serioasă. Mai mult, cei doi s-ar fi mutat deja împreună, iar milionarul pare foarte fericit alături de Alina Vidican și cei doi copii – Gloria și George Alexandru – ai lui Cristi Borcea.

Conform Fanatik, cei doi îndrăgostiți ar locui deja împreună de ceva vreme, Claude mutându-se alături de Alina și de copii în apartamentul ei de lux din Miami, unde mai locuiește și mama fostei soții a lui Cristi Borcea. Decizia a fost luată probabil pentru a nu le schimba mediul copiilor, care probabil au și școala aproape de locuință.

Mai mult, Claude, Alina și copiii s-au fotografiat împreună, pe canapeaua livingului din apartamentul ei, purtând pijamale identice, cea mai bună dovadă că locuiesc împreună.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent. Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: El este noul iubit al Alinei Vidican. S-au afișat în ipostaze tandre la un eveniment cu ștaif

Citește și: Lovitură pentru Alina Vidican! Decizia luată de Cristi Borcea în legătură cu firmele din America

Citește și: Jador a fost părăsit de Georgiana: „M-a lăsat, dar nu stiu de ce”

Citește și: Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp:„Avem temperamente foarte diferite’

Alina Vidican și Claude, împreună de peste doi ani

Deși despre relația lor s-a aflat recent, Alina Vidican și Claude sunt împreună de mai bine de doi ani. Pe cei doi îndrăgostiți i-a adus împreună pasiunea comună pentru automobile. Alina şi milionarul s-au cunoscut în momentul în care fosta soţie a lui Cristi Borcea a vrut să îşi achiziționeze o mașină Ferrari în valoare de 200.000 de euro de la firma lui. Cucerit de farmecul Alinei, Claude i-a făcut o reducere substanțială, iar atunci a început și povestea lor.

Alina Vidican a păstrat secretul relației lor de atunci, însă, după ce a primit de la iubitul ei inelul de logodnă cu diamante, fost soție a lui Cristi Borcea a decis să își asume relația public. Acum, alina este în sfârșit fericită, cu atât mai mult cu cât iubitul ei milionar se înțelege foarte bine atât cu copiii, cât și cu mama ei.

I-a cerut părerea lui Cristi Borcea

Dat fiind că de Cristi Borcea o leagă cei doi copii pe care îi au împreună, Alina vidican i-a cerut părerea fostului ei soț înainte de a-și oficializa relația. Omul de afaceri a încurajat-o pe fosta lui soție să-și facă publică legătura cu logosnicul brazilian.

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor', a declarat o sursă apropiată Alinei Vidican, potrivit Fanatik.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter