Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp: "Avem temperamente foarte diferite"

Publicat pe

Catinca Roman a vorbit despre relația pe care o are cu sora ei, Oana Roman. Vedeta a recunoscut că ea și fiica lui Petre Roman au fost certate de-a lungul timpului și nu și-au vorbit, însă doar pentru câteva luni. Acum, Catinca a mărturisit că se înțelege din ce în ce mai bine cu Oana Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Oana roman și Catinca Roman este din ce în ce mai bună. Catinca a mărutursit că, de-a lungul timpului, au mai apărut mici certuri între ele, dar asta pentru că sunt temperamente diferite. Sora Oanei Roman a mai spus că se simte mai apropiată de aceasta pentru că s-au mai maturizat amândouă.

Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp: "Avem temperamente foarte diferite"Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp: "Avem temperamente foarte diferite"

Probabil că ne-am maturizat amândouă. Nu am avut niciodată conflicte extraordinare. Avem temperamente foarte diferite și de multe ori ieșeau scântei și probabil cu vârsta și cu experiența de viață, am ajuns la un echilibru. Nu am stat mai mult de câteva luni, două, trei. (n.r. cât au stat cel mai mult certate ea și Oana Roman). Oricum, era suficient ca una din noi să facă cel mai mic gest. Ori eu, ori ea, depinde', a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț.S-au comportat ca o familie

Citeștes și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei:„A venit cu un bax de vin și…'

Citește și: Ruby a slăbit foarte mult:„Schiloadă. N-am mâncat nimic'

Care e relația dintre Oana Roman și Catinca Roman

Catinca Roman a fost întrebată dacă divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei are vreo legătură cu faptul că relația lor s-a îmbunătățit. Catinca a spus că nu îți dă seama dacă divorțul surorii ei are sau nu o legătură, dar cert este că Oana Roman este mai liniștită și acest lucru se vede atunci când interacționează cu ceilalți.

Nu-mi dau seama dacă are neapărat o legătură directă. Cred că Oana în acest moment e mult mai liniștită și fiind mult mai liniștită ea cu ea și relațiile ei cu ceilalți sunt mai… liniștite. Eu sper să aibă și perioade de zece ori mai bune ca acum, dar eu cred că e într-o perioadă foarte bună. Arată foarte bine și simt că are o energie foarte pozitivă. Radiază și chestia asta are efect și asupra felului în care relaționează cu cei din jurul ei', a mai spus Catinca Roman.

Catinca Roman vrea să se mute în Spania

Catinca Roman a dezvăluit că este hotărâtă să se mute în Spania, după pandemia de coronavirus. Vedeta a mai spus că trebuie să aibă grijă de tatăl ei, Iosif Zilahy, care este singur. Sora Oanei Roman a spus că și-au făcut vaccinul și că s-a gândit bine la decizia de a părăsi țara.

M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK, a declarat Catinca Roman, pentru Click.ro.

Oana și Catinca Roman au fost apropiate în copilărie

Acum ceva vreme, Oana Roman a dezvăluit că sora sa Catinca a avut mare grijă de ea în copilărie. Era o diferenţă mare de vârstă, de 9 ani, iar aproape de adolescenţă au apărut primele neînţelegeri între ele. Catinca putea ieşi în oraş, la petreceri, avea vârsta potrivită, în timp ce Oana era trimisă în camera ei, căci încă era încă destul de mică pentru lumea mondenă.

„Diferenţa de vârstă dintre mine şi Catinca este foarte mare, de 9 ani. Având un bebeluş mic în casă, Catincăi i-a plăcut foarte mult să mă bibilească, să aibă grijă de mine. Tatăl Catincăi venea la mine în casă, acesta a fost norocul. Tata a avut grijă de Catinca ca şi cum era copilului lui, deşi în acte nu îi purta numele. Eram din generaţii diferite, eu am avut frustrări, când eram mai mică, nu puteam merge la petreceri. La un moment dat, diferenţa de vârstă nu a mai contat. Mama este foarte deşteaptă şi a reuşit să ne împace pe toţi. Tatăl Catincăi este un om la care eu ţin foarte mult. El contează foarte mult în familia noastră’, a spus Oana Roman, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter