Ruby a slăbit foarte mult: „Schiloadă. N-am mâncat nimic”

Publicat pe

Ruby a avut mereu un corp de invidiat, însă, în ultima perioadă, a slăbit enorm de mult. Chiar artista a declarat, prin intermediul rețelelor sociale, că nu crede că a fost vreodată atât de slabă, nici măcar după Asia Express sau Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ruby a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Într-adevăr, mereu a avut un corp de invidiat pentru că artista are grijă de modul în care arată. Însă, de data aceasta, i-a surprins pe fanii ei cu un colaj de fotografii pe care l-a publicat pe Instagram, la Insta Story.

Ruby a slăbit foarte mult: „Schiloadă. N-am mâncat nimic'Ruby a slăbit foarte mult: „Schiloadă. N-am mâncat nimic'

Ruby a ales mai multe fotografii, din perioade diferite ale vieții ei, în care a reușit să slăbească. Mai exact, sunt fotografii din perioadele în care Ruby a participat la diverse emisiuni, cum ar fi „Sunt celebru, scoate-mă de aici', „Asia Express' sau „Survivor România'. Ultima fotografie din colaj, o infățișează pe artistă după filmarea clipului la care a lucrat în ultima vreme.

Citește și: Tatăl lui Ruby a participat la Chefi la Cuțite.Avea doar 18 ani când s-a născut artista

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Dialog spumos între Andreea Raicu și Mihai Bendeac la iUmor:'E îndrăgostit'

Ruby a slăbit foarte mult

Chiar Ruby a spus la Insta Story că nu crede că a fost vreodată mai slabă de atât. Acest lucru a uimit-o și pe ea, având în vedere că emisiunile la care a participat în trecut au fost foarte dure.

Artista crede că motivul principal pentru care s-a ajuns aici îl constituie stresul. Aceasta a muncit din greu și și-a dorit ca videoclipul să iasă perfect. Chiar dacă este conștientă că a pierdut un număr de kilograme important, Ruby se simte foarte bine cu ea însăși și a spus că îi place cum îi stă și așa slabă.

Schiloadă, nu mai am nici fund, nici nimic. N-am mâncat nimic zilele astea. Sunt atât de slabă că am paranteze, Doamne! Nu știu dacă am fost așa slabă nici când m-am întors de la Survivor sau din Asia.

Foarte slabă, nu zici că am fost la videoclip. Am slăbit foarte mult înainte pentru că m-am stresat, dar îmi revin. Și-mi place de mine și slabă', spune Ruby într-un Insta story.

„Mamaie a fost și mamă și tată'

Pe când Ruby avea 3 ani, părinții ei au luat decizia de a pleca în străinătate, în căutarea unui trai mai bun. Ruby a rămas în grija bunicii sale. Artista are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a fost și mamă și tată. Unul dintre regretele care o macina este că nu îi va putea întoarce lucrurile minunate pe care bunica le-a facut pentru ea.

„Nu mi-a fost uşor cât am fost copil… având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine… oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi. (…)

Cu toate că am și părinți, mamaie a fost pentru mine și mamă și tată, pentru că ea m-a crescut și a făcut-o foarte bine. Nu cred că voi reuși vreodată să îi întorc toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine!', spunea Ruby emoționată la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter