Prima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp. Ileana, sora lui, e mamă pentru prima oară

Publicat pe

Fericire mare în familia Sterp! Ileana Sterp, sora Faimosului Culiță Sterp de la Survivor, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu câteva zile. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar părinții au distribuit deja pe rețelele de socializare prima imagine cu micuța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp a născut în urmă cu cinci zile, în Sâmbăta Mare, și este în culmea fericirii! Sora lui Culiță Sterp a născut, pe cale naturală, o fetiță perfect sănătoasă.

Prima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp. Ileana, sora lui, e mamă pentru prima oarăPrima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp. Ileana, sora lui, e mamă pentru prima oară

Sora lui Culiță Sterp a născut o fetiță

Ileana a povestit că s-a confruntat cu mari dureri la naștere, că micuța a avut peste patru kilograme la naștere.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri.

Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic.Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic', a povestit tânără.

Ileana Sterp a fost externată: prima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp

Acum, însă, Ileana se simte bine, dovada stând în ultima imagine postată pe rețelele de socializare. Tatăl micuței a făcut publică prima fotografie cu fetița, după ce au fost externate din spital și au venit acasă.

„Bine ați venit acasă, frumoasele mele!', a scris el în dreptul imaginii în care soția lui ține fetița în brațe.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor:”Să nu mai zică nimeni nimic”

Citește și: Când trebuie să nască Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor.„După cum decurge sarcina…'

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Culiță Sterp va fi tată pentru prima oară

La rândul lui, Culiță Sterp urmează să devină tată în curând, iar el și Daniela Iliescu vor avea un băiețel.

Culiță Sterp de la Survivor a plecat în Republica Domincană convins fiind ca va avea o fetiță. Va deveni tată pentru prima oară și a avut parte de o surpriză de proporții. După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, Culiță a primit un nou semn de la iubita lui însărcinată, Daniela Iliescu. Culiță nu s-a așteptat deloc să primească vestea că urmează să aibă un băiețel.

„E băiat!Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e!’, au fost primele cuvinte ale Faimosului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter