Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor. „Poate mergem și la nuntă”

Publicat pe

Starlin a fost eliminat din competiția Survivor România. Războinicul a fost invitat în cadrul emisiunii Teo Show și a făcut o serie de dezvăluiri despre Maria Chițu și Albert Oprea. Războinicul a declarat că a observat și el că există o apropiere din ce în ce mai mare între cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Starlin a părăsit competiția Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, având cele mai puține voturi din partea publicului. Ajuns în țară, Starlin a declarat la Teo Show că a primit mesaje jignitoare din partea oamenilor. Războinicul a spus că nu are nicio problemă dacă aceste mesaje îi sunt adresate doar lui, dar nu îi place atunci când este implicată si familia.

Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor. „Poate mergem și la nuntă'Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor. „Poate mergem și la nuntă'

„Multă lume vorbește extrem de urât, pentru mine e amuzant, pot să continue, pe mine nu mă mișcă cu nimic. Știu că e o părere greșită despre mine. Sunt multe lucruri frumoase, când spun despre familia mea, despre caracterul meu.

Partea care nu îmi place este când se vorbește urât despre familia mea. Eu m-am bucurat de fiecare moment. Nu am avut nicio teamă', a spus Starlin, la Teo Show.

Citește și: Reacții după eliminarea lui Sindy de la Survivor. Starlin:”Cea mai rapidă fată din istoria competiției”

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor:„Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Citește și: Scene violente la Survivor!Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea se iau la bătaie

Citește și: Jador s-a împăcat cu Georgiana:„Mi-a zis că se însoară'

Starlin, dezvăluiri despre Maria și Albert

Este cunoscut faptul că Starlin nu s-a înțeles deloc bine cu Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor. În plus, Starlin susține că a observat și el o apropiere din ce în ce mai mare între cei doi, glumind că „poate mergem și la nuntă'.

Ea se simte acolo ca fiind într-o vacanță exotică (n.r- Maria Chițu). E foarte bună la traseu, nu am ce să comentez despre ea. Când ajungi într-o echipă, care este prima regulă? Te adaptezi. Apoi poți să îți dai cu părerea, dar în primul rând te uiți să vezi care e ritmul.

Și pe el l-a deranjat la un moment dat. Albert are caracterul lui, dar cred că și pe el l-a deranjat. Dacă după s-au apropiat mai mult, Doamne ajută să iasă un cuplu, poate mergem și la nuntă', a mai declarat Starlin, fost concurent Survivor.

De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Maria și Albert

În momentul în care a trebuit să părăsească competiția Survivor, Starlin i-a îmbrățișat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Totuși, acesta a ales să nu își ia la revedere și de la Albert Oprea și Maria Chițu. Starlin a dezvăluit care a fost motivul pentru care a acționat așa.

„Eu sunt o persoană care mereu a spus că în această competiție nimic nu e personal. Dar sunt extrem de real. Sunt chestii care nu s-au dat la televizor. În momentul în care am ieșit, am făcut ce am simțit. Toți colegii, în afară de Albert și Maria, au fost foarte afectați.

Ei au rămas cu mâinile la spate, în momentul în care tu rămâi cu mâinile la spate, de ce trebuie să mă duc eu la tine să te îmbrățișez. De multe ori când te trezeai, nu dădeai bună dimineața, despre ce vorbim', a declarat Starlin la Ștafeta Mixtă.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter