Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea...”

Publicat pe

Tensiunile ajung la cote maxime la Survivor România. Între Elena Marin și Raluca Dumitru izbucnește un scandal și se lasă cu amenințări, în ediția emisiunii de joi, 6 mai. Pe de altă parte, Sorin Pușcașu este de părere că Maria Chițu și Albert Oprea sunt favoriții publicului datorită lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Între Elena Marin și Raluca Dumitru izbucnește un scandal la Survivor, în ediția de joi a emisiunii difuzate de Kanal D. Raluca a amenințat-o pe Elena Marin, pe care o acuză că este o actriță demnă de premiul Oscar în Republica Dominicană.

Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea...'Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea...'

Raluca Dumitru: Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena.

Elena Marin: Ooo, serios?! Asta e o amenințare!

Zanni a ironizat-o pe Elena Marin în ceea ce privește scandalul dintre ea și Raluca Dumitru. Faimosul a încercat s-o imite în fața camerelor.

Zanni: „M-a amenințat! A zis că îmi face, că îmi drege…'.

Elena Marin: Să îmi fie frică se merg prin București ca să nu mă bată Raluca…

Raluca: Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor.Cântă în trupa Noaptea Târziu

Citește și: Sindy, atac dur la adresa lui Albert, după eliminarea de la Survivor:„E responsabil pentru ce s-a întâmplat'

Citește și: Cine este Bogdan Urucu de la Survivor.E polițist și model

Citește și: Cine este Adelina Damian de la Survivor.A cântat cu Akcent

Tensiuni și în tabăra Războinicilor

Nici în tabăra Războinicilor lucrurile nu stau mai bine. Și aici tensiunile încep să se amplifice. Faptul că Maria Chițu a fost desemnată favorita publicului și a spart, astfel, recordul lui Albert Oprea, a luat prin suprindere pe toată lumea. Sorin Pușcașu este de părere că cei doi ar trebui să-i mulțumească lui pentru faptul că sunt preferații publicului.

Sorin Pușcașu: Atât Albert, cât și ea (n.r. Maria) ar trebui să îmi mulțumească. Eu, în principal, i-am făcut victime, ceea ce acasă prinde foarte mult.

Bogdan Urucu: Bun, au rămas ei doi cei mai vechi. Sorin îl face pe Albert fals…

Adelina Damian: Mi se pare că sunt atât de deep toate discuțiile, și problemele, și frustrările…

Maria Chițu, favorita publicului la Survivor

Albert Oprea reușise să fie favoritul publicului de 8 ori la rând la Survivor România, însă, de data aceasta, a fost detronat de Maria Chițu.

„Îmi bate inima foarte tare. Mă pregpteam să îmi iau rămas-bun, în seara asta. Cumva, M-am pregătit psihic să plec acasă. În niciun caz nu mă așteptam să fiu favorita publicului. Mă simt foarte fericită în momentul ăsta că nu plec acasă, că sunt protejată și, mai ales, că publicul m-a votat.

Țin foarte mult să le mulțumesc pentru asta. Înseamnă că am făcut ceva bine de când am venit aici. În același timp, mă gândesc la Albert, că nu vreau să iasă. Este un sprijin pe care îl am aici. Eu am fost pentru el tot un sprijin. Sper să mă ridic la așteptările publicului și să aduc puncte în continuare. Să-i fac mândri de mine', a spus Maria Chițu la Survivor.

Albert Oprea a ocupat locul 2 în topul favoriților publicului de duminică.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter