Cine este Cucu de la Survivor. Cântă în trupa Noaptea Târziu

Publicat pe

Cine este Cucu de la Survivor România. Horațiu Cuc de la Noaptea târziu este cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor și a venit în Republica Dominicană cu gândul de a câștiga marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mulți știu deja cine este Cucu de la Survivor România, pentru acesta nu este deloc străin publicului. Pe numele din buletin, Horațiu Cuc, a intrat recent în echipa Faimoșilor și a reușit să aducă și câteva puncte.

Cucu de la Survivor consideră că este potrivit pentru emisiune și faptul că în trecut a jucat fotbal îl va ajuta pe traseu. „Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am social skills. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele ', a spus Horațiu Cuc.

Pentru cine nu știe, Cucu de la Survivor face parte din trupa Noaptea târziu, dar este și influencer, vlogger și a apărut de mai multe ori la televizor.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor, după ce și-a văzut fratele bolnav: „Nici nu știu ce să cred”

Citește și: Culiță Sterp a plâns la Survivor, după ce și-a văzut iubita și familia: „Te așteptăm cu trofeul'

Citește și: Războinicul de care Irisha s-a îndrăgostit la Survivor: „E atât de frumos…'

Citeșet și: De ce Maria Chițu nu poartă costum de baie la Survivor

Cine este Cucu de la Survivor

Horațiu Cuc este originar din satul Topa de Criș, județul Bihor. Cucu de la Survivor, în vârstă de 28 de ani, a studiat la Facultatea de Litere, secția Limbi Străine. Tânărul a devenit cunoscut, după ce proiectul Noaptea târziu a luat amploare.

„La început a fost destul de urât, am avut 7 like-uri și 7 dislike-uri, ne-am pus să dormim am zis că îl ștergem mâine, că ne facem de râs, dar dimineață când m-am trezit am început să primesc mesaje și am zis că o să continuăm cu Noaptea târziu', declara Cucu de la Survivor.

Într-un interviu pentru Libertatea, tânărul a povestit cum a început proiectul din care face parte. „Dacă ştiam că o să avem atâta succes, poate că ne gândeam la alt nume. Dar şi pe noi succesul ne-a luat prin surprindere. 

Adevărul e că noi ne-am apucat de proiectul ăsta pentru a fi cunoscuţi la noi în facultate, pentru a avea mai mult succes la fete, nu ne gândeam să fim formatori de opinie, sau ceva. Abia apoi, odată cu notorietatea, am realizat că trebuie să fim mult mai responsabili, iar celebritatea vine la pachet şi cu o serie de obligaţii', spunea Cuza, colegul său de trupă.

FOTO: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter