(P) Care sunt cele mai eficiente proceduri de albire dentară?

Publicat pe

Funcționalitatea unui zâmbet rezidă chiar în starea sănătății sale. Cosmetica dentară este răspunzătoare pentru tratarea imperfecțiunilor care apar la nivelul dinților precum pete, fisuri sau modificări ale culorii. Dacă și tu te confrunți cu astfel de probleme, ai mai multe variante de tehnici restaurative printre care și populara albire dinți. Există numeroase mituri în ceea ce privește desfășurarea procesului de albire și rezultatelor sale. Însă, evoluția medicinei dentare a asigurat cele mai bune metode prin care îți poți recăpăta încrederea în sine – fără reacții adverse, cu rezultate verificate. Astfel, te poți bucura din nou de afișarea unui zâmbet larg, mai ales în momentele speciale petrecute cu cei apropiați. 

Iată care sunt cele mai bune proceduri de albire dentară pe care merită să le încerci:

Laser Zoom – Se clasează în topul celor mai eficiente tehnici de cosmetică dentară. Rezultatele vizibile mai repede decât te-ai fi așteptat. În doar 45 de minute dinții tăi vor căpăta un aspect strălucitor și imaculat. Nu vei fi nevoit/ă să revii în cabinetul stomatologic sau să îți programezi mai multe ședințe. Întreaga procedură este una simplă și non-invazivă. Se aplică un strat de peroxid de hidrogen care este mai apoi activat cu ajutorul laserului.

Fațete ceramice Emax – Datorită lor, zâmbetul tău va concura cu cele ale vedetelor internaționale. Sunt realizate din porțelan și iau forma unor învelișuri care se aplică pe partea superioară a dinților. Se vor corecta atât problemele în ceea ce privește culoarea imperfectă cât și poziționarea incorectă a dinților. Nu reprezintă în sine o tehnică de albire, ci una de restaurare, dar obiectivul este aceleași – zâmbet complet alb. Se folosesc atunci când ai carii profunde, care afectează serios modul în care dinții tăi arată. 

Gel Opalescence xtra boost – Se aplică timp de 10 zile cu ajutorul unei seringi în care se află gelul. Poate fi utilizat fără probleme în acel interval de timp pentru că nu își va pierde proprietățile. Poți merge la cabinetul stomatologic sau îl poți aplica de acasă. Însă, este foarte important să respecți instrucțiunile recomandate de medicul stomatolog.

Însă, înainte de a recurge la asemenea tehnici de albire, este foarte bine să tratezi orice posibilă afecțiune a dinților tăi. Dacă sesizezi orice urmă de disconfort, pulsație sau durere nu ezita să mergi imediat la medicul stomatolog. Rolul endodonției, ramura răspunzătoare pentru pentru tratarea părții interioare a dintelui, este de a te ajuta să îndepărtezi consecințele negative ale cariilor.

Prevenția este cea care te va ajuta să te bucuri de un zâmbet așa cum ți l-ai dorit dintotdeauna. Apelează din timp la medicul stomatolog!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter