(P) Implantul dentar - cât costă cea mai de succes metodă de restaurare dentară?

Publicat pe

Adeseori, problemele cu dantură atrag după sine un sentiment de rușine și de frustrare, chestiune ce are legătură cu faptul că zâmbetul și, în special, dantură, reprezintă simbolul încrederii în sine în societatea modernă. Ai auzit, probabil, expresia – zâmbet de Hollywood. Semnificația sa rezidă în importanța acordată, la nivel social, unui zâmbet perfect. Însă, din grabă sau din cauza unui program zilnic mult prea solicitant se poate întâmpla să neglijezi igiena orală, din păcate, cu câteva repercusiuni, printre care și edentația sau pierderea completă a unuia sau a mai multor dinți. Nu e de mirare că,  una dintre cele mai populare metode restaurative este implantul dentar. 

Conform celor declarate de Academia de Implantologie Dentară, peste 98% este rata de succes a implantului dentar la nivel global. Așa că, nu te întrista dacă ai înaintat în vârstă și ți-ai pierdut dinții sau dacă unele complicații au condus la pierderea sau stricarea danturii tale. 

Implanturile dentare sunt cele care se folosesc și recomandă de medicii specialiști în chirurgie și implantologie pentru restaurarea dinților pierduți. Ceea ce este important de știut este că, tratamentul este unul individual. Fiecare pacient trăiește și resimte această experiență în felul său. Bineînțeles, trebuie să alegi un loc potrivit pentru a efectua un implant. Caută servicii profesionale și alege o stomatologie în Bucuresti care pune pacientul pe primul loc. Astfel vei ști că ești mereu în siguranță, iar intervenția va fi mult mai ușoară. 

Tratamentul cu implanturi dentare are mai multe etape, după cum urmează: implantul propriu-zis, care este inserat în os trebuie să fie dintr-un material biocompatibil, adesea este folosit titanul. Acesta are rol de rădăcină artificială și i se atașează bontul protetic. Coroana dentară este al treilea element important din tratamentul de implant.

Atât bonturile protetice, cât și implanturile pot fi de mai multe feluri, din punct de vedere al calității, dar și a materialului. Dacă ești sigur/ă că îți dorești un implant dentar trebuie să ai în vedere că acesta implică intervenții asupra țesutului moale, cum este gingia, dar și a osului.  

Un implant dentar nu este doar funcțional și similar dintelui natural ca textură și culoare, ci și oferă un proces masticator normal și este bio-estetic, de aceea pretul pentru implant dentar oscilează în funcție de calitatea și materialele folosite pentru lucrările protetice care vor alcătui tratamentul tău de implant. Alături de medicul tău veți stabili și veți decide asupra unei proceduri potrivite problemei pe care o ai. Totuși, dacă îți dorești un cost orientativ, implanturile sunt cuprinse între sumele de 1700 ron și pot ajunge până la 3500. 

Nu ezita să ai din nou o dantură frumoasă și un zâmbet curat. Alege un implant adecvat și nu vei regreta!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter