Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: ”Am ajuns mai departe decât am crezut ”

Publicat pe

Radu Micu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 9. El făcea parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu și a primit cele mai puține puncte din partea juraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 9, este Radu Micu, după ce a primit doar 8 puncte din partea juraților. Bărbatul făcea parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Preparatul concurentului nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar usturoiul trebuia să fie vedeta în farfurie.

Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: 'Am ajuns mai departe decât am crezut 'Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9: 'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Radu Micu de la Chefi la cuțite a preparat ficăței cu sare afumată și usturoi copt, cu roșii deshidratate și busuioc asezonate cu legume trase la tigaie.  „În capul meu a fost destul de simplu că am folosit sarea afumată. Îmi pare rău că nu am mers mai departe în concurs, dar asta este.', a spus Radu Micu. Chef Florin Dumitrescu nu se aștepta ca un concurent din echipa lui să părăsească concursul din prima clipă.

'Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de care am avut parte! După umila-mi părere am ajuns mai departe decât am crezut ca pot merge în acest concurs. Pentru mine zicala latină ” Veni, vidi, vici” este perfectă în această situație. Am întâlnit oameni minunați și mi-am făcut prieteni pe viață. Este cel mai mare câștig. Pe mine sigur mă veți mai putea vedea pentru ca meseria mea e de asemenea natură. Rețete povestite este canalul de YouYube unde imi voi continua călătoria prin istoria bucătăriei arhaice românești. Să ne auzim cu bine! P.S. O să vedeți că mai apar! Mulțumesc Chef Florin Dumitrescu', a fost mesajul postat de Radu Micu, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

Citește și: Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite: „Am patru frați, am muncit din greu”

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la Cuțite, victima bullying-ului: „Copiii lor să nu aibă parte de ce mi-au făcut ei mie'

Mesajul Claudiei Radu pentru Radu Micu, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Echipa lui Florin Dumitrescu s-a duelat cu echipa lui Sorin Bontea seara trecută la Chefi la cuțite. Din păcate, Radu Micu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, după ce a obținut cele mai puține puncte.

Claudia Radu, una dintre semifinalistele sezonului 8 Chefi la cuțite, i-a transmis un mesaj de susținere concurentului eliminat. 'Capu’ sus, Micule! 👏👏👏 Ai ajuns unde alții doar visează și alții nici nu au curaj sa îndrăznească sa încerce sa ajungă. Păstrează în suflet și în gând toate lucrurile frumoase si oamenii frumoși pe care i-ai cunoscut in experienta asta. 🙌🙌🙌❤️❤️❤️', a scris Claudia Radu.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter