Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Publicat pe

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite? Oficialii au făcut anunțul: Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol, după retragerea din emisiune. Este soția lui Răzvan Fodor și va prezenta show-ul culinar alături de Speak.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor este noua prezentoare de la Chefi la cuțite. A semnat contractul cu Antena 1 și o înlocuiește pe Gina Pistol în sezonul 9. Însărcinată fiind, partenera lui Smiley a intrat în concediu de maternitate și a predat ștafeta.

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la CuțiteCine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite? Irina Fodor este din Buzău și este om de televiziune. A urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București, iar intrarea în mass-media a făcut-o în calitate de reporter.

Apoi, Irina Fodor a fost prezentator la 'Poveștiri adevărate', iar ulterior a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting.

Citește și: Gina Pistol se retrage de la Chefi la Cuțite.Cine o înlocuiește

Citește și: Ups! Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit fanteziile artistului:”Visează să umblu prin casă ca Eva a lui Adam și…”

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:”Bărbatul perfect și femeia perfectă există” / EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Acum, este noua pezentatoare Chefi la cuțite. „Cred că a zis, Universul, în sinea lui:Păi bine măi, fată, ți-am dat soț mișto, pasionat de bucătărie, și în 13 ani nu s-a prins mai nimic de tine? Ia că îți dau eu și la muncă trei chefi, să văd cum o mai scoți la capăt!'. Așadar, diseară ne vedem de la 20:30', a anunțat Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Irina Fodor este soția lui Răzvan Fodor

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la cuțite, este soția lui Răzvan Fodor. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010.

Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar Răzvan a remarcat-o platourile de filmare. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere, dar au ajuns să se simpatizeze reciproc și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan. Mai mult, Irina spune la un moment dat că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!, se amuză Irina.

La prima lor întâlnire, artistul a supus-o unui test inedit pe care tânăra de numai 20 de ani atunci l-a trecut cu brio.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa…

I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…, povestea Răzvan Fodor pe blogul său, în urmă cu ceva timp.

După trei ani de relație, s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe superbe, pe care au numit-o Diana.

La rândul lui, Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express, este prezentatorul Burlacul.

Irina Fodor, primele declarații în calitate de prezentoare Chefi la cuțite

Irina Fodor a ținut să sublinieze cât este de fericită să facă parte din acest proiect. Emoțiile au fost mari, dar a fost primită cu brațele deschise, iar asta i-a făcut sarcina mai ușoară.

Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare. Atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum’, a declarat Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter