Gina Pistol se retrage de la Chefi la Cuțite. Cine o înlocuiește

Publicat pe

Gina Pistol se retrage de la Chefi la cuțite, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este ce vedetă o înlocuiește. Antena 1 a făcut anunțul oficial, iar din 4 mai va fi o nouă prezentatoare la Chefi la cuțite, sezonul 9. Iată cine va prezenta emisiunea, alături de Speak!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol se retrage de la Chefi la cuțite și va fi înlocuită de o altă vedetă. Noua prezentatoare își va intra în rol chiar astăzi seară. Însărcinată fiind, Gina Pistol nu a filmat până la finalul sezonului 9, astfel că o altă vedetă îi va lua locul, în fața ceor trei chefi.

Gina Pistol se retrage de la Chefi la Cuțite. Cine o înlocuieșteGina Pistol se retrage de la Chefi la Cuțite. Cine o înlocuiește

Gina Pistol se retrage de la Chefi la cuțite

În această seară se anunță surprize de proporții la Chefi la cuțite. În timp ce echipele sezonului 9 vor intra pentru prima dată în bucătăria Chefi la cuțite, se anunță și o schimbare neașteptată.

Gina Pistol își anunță retragerea de la Chefi la cuțite și va face declarații emoționante. De asemenea, a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei care îi va lua locul, potrivit antena1.ro.

'Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.', va spune Gina Pistol înainte de a preda ștafeta.

Citește și: Jurații de la Chefi la Cuțite, mesaje emoționante pentru Gina Pistol după ce a născut:'Abia așteptăm să vină în bucătărie'

Citește și: Speak spune tot ce se întâmplă în culisele noului sezon Chefi la Cuțite. Cum se înțelege cu Gina Pistol:”E diferit”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a filmat Gina Pistol însărcinată, pentru Chefi la Cuțite. Chef Scărlătescu:”Ne-a suportat cu tot ce am făcut acolo”

Citește și: Răzvan Fodor și Irina, aniversare de 10 ani a căsniciei cu surprize!Complice a fost chiar fiica lor

Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite

Este vorba despre Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Astfel, Irina Fodor este cea care o înlocuiește pe Gina Pistol și va prezenta Chefi la cuțite, alături de Speak.

Irina Fodor a semnat cu Antena 1, la fel ca și soțul ei, care prezintă Burlacul. Ea va prezenta în continuare show-ul culinar, în locul Ginei Pistol.

Irina Fodor, primele declarații înainte de a prezenta Chefi la cuțite

Irina Fodor este noua prezentatoare de la Chefi la cuțite și a făcut primele declarații despre noul său rol.

'Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare. Atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt training' înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne' ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum', a declarat Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter