Alexandra Ungureanu, concurentă la Asia Express. Cu cine va face echipă

Publicat pe

Alexandra Ungureanu este una dintre concurenții noului sezon Asia Express de la Antena 1. Artista a reușit să își surprindă din nou fanii, cu alegerea de a participa la un show care îi va pune toate calitățile fizice la încercare. Iată când va începe noul sezon și mai ales cu cine va face artista echipă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, Alexandra Ungureanu se va număra printre noii concurenți ai show-ului Asia Express. Dacă la show-ul de fashion artista s-a clasat pe primul loc datorită stilului vestimentar, acum va trebui să uzeze de calitățile fizice și nu numai pentru a rămâne în competiție.

Alexandra Ungureanu, concurentă la Asia Express. Cu cine va face echipăAlexandra Ungureanu, concurentă la Asia Express. Cu cine va face echipă

Alexandra Ungureanu, de la Bravo, ai stil!, la Asia Express

Delicată, feminină și aparent foarte fragilă, Alexandra Ungureanu va trebui să dea dovadă și de multe calități sportive și de anduranță, dar și de tărie de caracter, în cadrul Asia Express, unde se va număra printre concurenții noului sezon. La fel de surprinzătoare este și alegerea partenerei sale de competiție, deoarece Alexandra va face echipă cu mama sa, Anca, anunță Fanatik.

Citește și: Ce va face Alexandra Ungureanu cu cei 100.000 de lei câștigați la Bravo, ai stil!: „Vin bine într-un an de criză”

Citește și: Strategia pe care a adoptat-o Alexandra Ungureanu ca să câștige Bravo, ai stil!: „M-am simțit analizată pe toate părțile”/ INTERVIU

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii’/ EXCLUSIV

Chiar dacă alegerea poate părea neașteptată pentru fanii artistei, Alexandra Ungureanu va face față cu siguranță și la Asia Express, așa cum a făcut-o și la Bravo, ai stil! Celebrities, unde, deși nu și-a verbalizat la fel de des ca alte concurente emoțiile, în cele din urmă a reușit să învingă. Publicul a fost fermecat atât de stilul ei vestimentar special, cât și de caracterul ei deosebit.

Când încep filmările pentru sezonul 4 Asia Express

Filmările pentru sezonul 4 al show-ului Asia Express vor începe luna aceasta, iar echipa de producție este, se pare, deja pregătită de plecare. Proiectul, amânat deja din cauza pandemiei, prinde tot mai mult contur, în mare fiind stabilite vedetele care urmează să participe la concurs. Sursa citată dezvăluie că printre primii care au acceptat provocarea de a participa la show se numără Alexandra Ungureanu, care abia așteaptă să fie supusă la noile provocări. Și nu este exclus să facă figură bună la Asia Express, la fel cum a făcut și la Bravo, ai stil! Celebrities, unde nu a plecat din start cu șanse prea mari. Alături îi va fi chiar mama ei, cadru didactic, pe care artista se bazează enorm.

Relaţia cu mama mea este una specială, foarte strânsă, dar nu uşor de gestionat, asa că am simţit nevoia să cânt despre asta. Este o relaţie cu bune şi cu rele, iar pentru cele rele trebuie să ne iertăm reciproc şi fiecare pe sine. Aşa că această piesă a devenit o terapie în sine, cu atât mai mult cu cât mama a fost de acord să apară în videoclip, o experienţă unică, mărturisea Alexandra Ungureanu, în 2019, când a lansat piesa Mamuca'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter