Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo”

Publicat pe

Vlăduța Lupău și Adrian Rus trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani. Totuși, fostului portar al CFR Cluj nu i-a fost ușor să ajungă la inima frumoasei interprete de muzică populară. Chiar Vlăduța Lupău a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt împreună de mai bine de doi ani de zile. În anul 2019, cei doi au ales să își unească destinele și să devină soț și soție. Însă, fostul portar al CFR Cluj a lupta să ajungă să-i câștige dragostea interpretei de muzică populară. Ba chiar, acesta s-ar fi bătut și cu fostul partener al Vlăduței, Adrian Mureșan, în timpul unui concert.

Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo'Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo'

Conform unor surse citate de Gazeta de Cluj, Adrian Rus a fost scos de jandarmi afară din festival după ce acesta l-a bătut pe Adrian Mureșan, fiul unui milionar din judet. Nu este clar ce s-a întâmplat, dar se pare că cei doi «masculi» s-au certat de la Vlăduța Lupău, actuala iubita a lui Adi Rus și fosta parteneră a lui Adrian Mureșan', au scris jurnaliștii de la Gazeta de Cluj în vara lui 2018.

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, dezvăluire neașteptată despre Vlăduța Lupău

Citește și: Cât a costat ținuta purtată de Vlăduța Lupău la cununia civilă cu Adrian Rus.A fost o mireasă atipică

Citește și: Culiță Sterp a plâns la Survivor, după ce și-a văzut iubita și familia:„Te așteptăm cu trofeul'

Citește și: Cine sunt concurenții intrați în echipe la Chefi la Cuțite.Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câte 8 concurenți

„L-am cunoscut la o cântare'

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au cunoscut datorită muzicii. În timp ce era pe scenă, portarul de la CFR Cluj a pus ochii pe cea care în ziua de astăzi îi este soție. Vlăduța Lupău a fost cea care a povestit că l-a întâlnit pe soțul ei în timp ce cânta în cadrul unui eveniment organizat de un fost profesor de-ai ei.

L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut', a povestit Vlăduța Lupău, potrivit impact.ro.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în 2019

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt mai fericiți ca niciodată. La începutul acestui an, cei doi au fost într-o vacanță în Maldive. În această vacanță, Vlăduța Lupău și soțul ei au fost singuri, iar în cea de-a doua vacanță, cea din Tulum, ei au fost însoțiți de fratele fostului portar al CFR Cluj, și viitoarea lui soție.

Cererea în căsătorie a fost și ea una inedită.

M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul', a spus Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp, despre cum a fost cerută în căsătorie de Adrian Rus.

În anul 2019, cei doi și-au unit destinele atât la starea civilă, cât și în fața lui Dumnezeu. Pretrecerea de nuntă trebuia să aibă loc în primăvara anului trecut, dar au fost nevoiți să amâne planurile din cauza pandemiei de coronavisrus.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă