Alin Sălăjean de la Survivor, dezvăluire neașteptată despre Vlăduța Lupău

Publicat pe . Actualizat Luni, 18 ianuarie 2021, 15:39

Alin Sălăjean de la Survivor a făcut anul trecut o dezvăluire care o privește chiar pe Vlăduța Lupău. Artista a făcut senzație pe piața muzicală în ultimii ani, dar se pare că l-a deranjat cu un lucru pe actualul concurent de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiind și om de radio, Alin are contact cu mulți artiști de la noi. Tocmai de aceea, cultura lui muzicală l-a făcut să observe ceva care l-a dezamăgit, atunci când a analizat o melodie lansată de cântăreață. Postarea datează din luna aprilie a anului trecut, iar reacțiile urmăritorilor lui nu au întârziat să apară.

Războinicul de la Kanal D este în vârstă de 35 de ani. În prezent, lucrează ca prezentator de evenimente, este căsătorit și locuiește la Cluj. În trecut, a lucrat pentru postul local Antena 1, acolo unde prezenta emisiunea Fresh Matinal. De asemenea, a mai prezentat și o emisiune la un post de radio din Cluj.

alin-salajean-antena-1alin-salajean-antena-1

Alin Sălăjean de la Survivor, mesaj pentru Vlăduța Lupău

„Off Topic! Din industria evenimentelor, singurul artist' cu care sunt certat este Florin Rupa, dar deontologia mea profesională mă obligă să scriu un adevăr. Colajul etno pe care il cântă Vlăduța Lupău, devenit viral, Florin Rupa îl cânta acum 10 ani de zile. Cred că va mai fi un artist cu care nu voi mai vorbi!!! Oare cine?”, este mesajul postat de Alin Sălăjean, la adresa Vlăduței Lupău.

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, în momentul în care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevărați, a declarat Alin Sălăjean, despre participarea la Survivor, sezonul din 2021.

Citește și: Cine e Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populare

Citește și: A murit John Reilly, tatăl lui Kelly din „Beverly Hills, 90210'!Mesajul emoționant al fiicei actorului

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire:„Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele'

Cum a ajuns Vlăduța Lupău pe culmile succesului

Vlăduța Lupău este noua senzație a muzicii populare și reușește să ridice lumea în picioare atunci când cântă. S-a născut pe data de 8 martie 1991, pe plaiurile Șimleului Silvaniei.

Artista merge peste tot în țară să cânte, iar publicul a ajuns să o îndrăgească. Deși muzica a fost prima ei dragoste, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton