Cine e Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populare

Publicat pe

Talentată și frumoasă, Vlăduța Lupău a reușit să se facă plăcută de întreaga Românie. Interpreta de muzică populară se bucură atunci când melodiile sale ajung pe locul 1 în trending pe YouTube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău este noua senzație a muzicii populare și reușește să ridice lumea în picioare atunci când cântă. S-a născut pe data de 8 martie 1991, pe plaiurile Șimleului Silvaniei.

Cine e Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populareCine e Vlăduța Lupău? Ea este noua senzație a muzicii populare

Artista merge peste tot în țară să cânte, iar publicul a ajuns să o îndrăgească. Deși muzica a fost prima ei dragoste, Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, însă a decis să-și urmeze visul.

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar', a mărturisit Vlăduța Lupău, pentru cluju.ro.

Recent, artista în vârstă de 28 de ani s-a căsătorit cu Adrian Rus, portat la CFR Cluj. Cei doi au avut o nuntă total atipică. Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit într-o pădure, unde totul a fost special amenajat pentru ei.

Citește și: Dan Negru prezintă Revelionul de 21 de ani! Cum au decurs fimările anul acesta: „Având masca pe față, nu am reuşit să…'/ EXCLUSIV

Cum a ajuns pe culmile succesului

Vlăduța Lupău a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Astfel că la vârsta de 4 ani, artista deja alesese drumul pe care să-l urmeze în viață. După multă muncă și eforturi, interpreta de muzică populară a ajuns unde a visat încă de când era mică.

'Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine.

Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!'a spus Vlăduța Lupău.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter