Dan Negru prezintă Revelionul de 21 de ani! Cum au decurs filmările anul acesta: "Având masca pe față, nu am reuşit să..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Toți îl laudă pe Dan Negru pentru audiențele covârșitoare, pentru longevitatea în televiziune, pentru faptul că n-a avut niciun eșec profesional. Prezintă Revelioane de 21 de ani, însă anul acesta a fost diferit! Măștile și măsurile luate pentru a combate răspândirea coronavirusului au îngreunat puțin tot procesul, însă, până la urmă nu s-a dovedit a fi chiar cel mai greu Revelion de filmat. Prezentatorul Dan Negru a povestit cum a decurs totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tocmai ai terminat filmările pentru Revelion. Cum a fost? Obositor, știu, hahaha! Dar povestește-ne tu mai detaliat…

Ca oboseală, la fel ca în ultimii 21 de ani. Dar merită. Românii au un respect aparte pentru programul ăsta, poate și pentru că e un program cu tradiție în România, primul program TV difuzat vreodată a fost chiar Revelionul din 1956. Adică, românii au văzut prima dată la televizor un Revelion. Cu atât mai mult povara mea de a duce mai departe un astfel de brand. Nu ştiu cât va mai dura tradiția asta, dar ştiu că, în ăştia 21 de ani de când eu prezint Revelioane, i-am adus la TV pe toți marii artişti pe care i-a avut țara asta în ultimele două decenii. E tot ce rămâne, o arhivă cu marile legende ale scenelor româneşti. Şi amintirile unora care ne-au văzut la televizor în anii ăştia.

Dan Negru prezintă Revelionul de 21 de ani! Cum au decurs filmările anul acesta: "Având masca pe față, nu am reuşit să..."/ EXCLUSIVDan Negru prezintă Revelionul de 21 de ani! Cum au decurs filmările anul acesta: "Având masca pe față, nu am reuşit să..."/ EXCLUSIV

Dan Negru: „Am luat absolut toate măsurile de siguranță necesare”

Știu că au fost multe speculații referitor la măsurile de precauție anti-COVID, de la filmări. Care e adevărul? Le-ați impus  ceva invitaților, cum s-au desfășurat lucrurile, din acest punct de vedere?

Am luat absolut toate măsurile de siguranță necesare, şi asta a fost o „povară în plus adăugată întregului program, însă ne-am descurcat. Păstrându-se toate normele sanitare, am putut să realizăm un program de Revelion  normal,  în  care artiştii, invitații să se bucure, să cânte, să danseze. E un Revelion firesc, fără panică, teamă sau breaking news-uri. Am încercat să dăm o resetare a anului care pleacă, să o luăm de la capăt ca şi când 2020 n-ar fi existat.

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Plăcerea vinovată a lui Dan Negru. Prezentatorul dezvăluie ce viciu are:”Pe sume de…”

Citește și: Ce se mănâncă în Noaptea de Revelion.Idei de meniu pentru noaptea de Anul Nou

Citește și: Ce dietă ține Carmen Brumă de Sărbători.Cum să mănânci bunătăți de Crăciun și de Revelion fără să te îngrași

Dan Negru, despre Revelionul 2021: „Mimica feței dispare cu masca pe față”

Povestește-ne o întâmplare neașteptată de la filmările de anul ăsta… Sigur e ceva memorabil ce ne po i împărtă i  i nouă.

Memorabile sunt normele sanitare sub care s-a filmat Revelionul ăsta. Într-o pauză de filmare i-am propus unuia dintre invitați să facă un anume lucru în timpul filmării şi omul a tăcut uitându-se la mine. Având masca pe față, nu am reuşit să-mi dau seama dacă zâmbeşte sau strâmbă din nas. Mimica feței dispare cu masca pe față. Nu ştii când omul e de acord sau când nu e.

Dan Negru: „Cel mai greu a fost Revelionul filmat în direct”

A fost acesta cel mai greu Revelion de filmat?

Nu, cel mai greu a fost unul de acum 21 de ani, pe care l-am filmat în direct şi pe care l-am început la 8 seara şi l-am terminat la 5 dimineața. Țin minte că, la Revelioanele în direct, omul pe care-l aşteptam cel mai mult era Gică Petrescu, pentru  că  el  închidea  programul  cu „PeriniȚa şi ştiam că, atunci când vine nea Gică, vine şi Perinița, adică se termină noaptea…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter