În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei: "N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat"

Publicat pe

Nu este niciun secret că Anamaria Prodan este la al doilea mariaj, cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a mai fost căsătorită timp de 9 ani cu un alt bărbat. Cine a fost primul ei soț și cum se înțelege la momentul actual cu tatăl celor două fete ale sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este primul soț al Anamariei Prodan. Înainte de a de căsători cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost măritată timp de 9 ani cu un alt bărbat.

În perioda 1998-2007, primul soț al Anamariei Prodan a fost baschetbalistul Tibi Dumitrescu. El este și tatăl fetelor sexy-impresarei: Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani.

În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei: "N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat"În ce relații este Anamaria Prodan cu primul soț. Cine e tatăl fiicelor ei: "N-au știut nici mama, nici copiii că am divorțat"

Tibi Dumitrescu este primul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan și-a cunoscut primul soț în urmă cu 22 de ani în România, la o discotecă. Totuși, Tibi Dumitrescu locuia în Statele Unite. Astfel, cei doi și-au unit destinele peste ocean, iar fetele lor s-au născut tot în America.

Primul pas în relație l-ar fi făcut chiar Anamaria Prodan și cei doi au devenit un cuplu la o săptămână de când s-au cunoscut.

'Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America.

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University', a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a divorțat de primul soț după 9 ani de căsnicie

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au decis să pună capăt mariajului, după 9 ani, în anul 2007. Cei doi și-au dorit să țină totul secret la acel moment.

Anamaria Prodan a povestit în urmă cu ceva timp despre discuțiile pe care le-a avut cu primul soț în urmă cu mai bine de 13 ani.

Citește și: Anamaria Prodan, totul despre boala COVID-19:„M-a verificat Poliția zilnic. Le făceam cu mâna de la geam'

Citește și: Cum arată vila de 3 milioane de euro pe care o deține Anamaria Prodan, în Dubai.Cine locuiește acolo, după ce vedeta s-a mutat înapoi, în România

Citește și: Cum s-a schimbat Anamaria Prodan în decurs de 10 ani

Citește și: Ce relaţie e între Anamaria Prodan şi primul soţ

Anamaria Prodan, despre primul soț: „E sufletul meu”

'Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.

Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui', a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu primul soț

Atât Anamaria Prodan, cât și primul soț și-au refăcut viața după divorț. În vara anului 2008, impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghcampf, iar Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit.

Cei doi foști soți au o relație excelentă în continuare: sunt foarte buni prieteni. În plus, Anamaria Prodan se înțelege bine și cu actuala soție a primului ei soț

Anamaria Prodan și primul soț sunt buni prieteni

'Acum, eu şi fostul meu soţ suntem prieteni. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.

Facem glume de genul „bine că te-am lăsat'. Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea', a mărturisit Anamaria Prodan despre primul soț.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter