Cine este Iulian Porst, de la Șef Sub Acoperire. E proprietar al unui lanț de pizzerii

Publicat pe

Cine este Iulian Porst, de la Șef sub acoperire? Iulian Porst este co-proprietar al lanțului Presto Pizza și a lucrat deghizat alături de angajații companiei sale, pentru a-și îmbunătăți afacerea. El va intra în pielea angajatului Ionuț Dragomir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulian Porst este în prim plan la emisiunea Sef sub Acoperire, difuzată la PRO TV, în fiecare marți seara. El a fost primul șef care a pătruns sub acoperire în propria firmă și este co-proprietar al lanțului Presto Pizza.

Cine este Iulian Porst, de la Șef Sub Acoperire. E proprietar al unui lanț de pizzeriiCine este Iulian Porst, de la Șef Sub Acoperire. E proprietar al unui lanț de pizzerii

Cine este Iulian Porst, de la Șef Sub Acoperire

Cine este Iulian Porst, de la Șef sub Acoperire? Iulian Porst, alături de Alin Anghel, a dezvoltat brandul Presto Pizza, un lanț de pizzerii cu livrare la domiciliu. Partenerii de afaceri își puseseră în gând să se extindă la nivel național, dar nu au fost siguri cu privire la cât de bine merge business-ul lor în provincie.

Inițial, au vrut să afle hibele din lanțul de producție, resursele nefolosite, precum și nevoile oamenilor, înainte de a se aventura într-o afacere de anvergură.

„Dacă acum 13 ani am plecat de la trei pizza, acum am ajuns la peste 70.000-80.000 de pizza pe lună. Avem și un laborator central unde pregătim deserturile, prăjiturile, sosurile. Motivația de a participa la această emisiune vine din faptul că ne dorim să fracizăm Presto Pizza, să ne dezvoltăm la nivel național și am nevoie să știu ce se întâmplă în spatele a ceea ce știu', a declarat managerul Iulian Porst, în urmă cu ceva vreme.

Iulian Porst a lucrat în Germania

Iulian Porst de la Șef sub acoperire a plecat imediat după Revoluție în Germania, în căutarea unui trai mai bun. A spălat mașini, iar la întoarcerea în țară a pus bazele unui afaceri cu articole de papetărie, potrivit protv.ro.

Apoi, a avut ideea de a coace și a vinde pizza, iar astfel s-a născut Presto Pizza. Acum, el se va deghiza în angajatul Ionuț Dragomir pentru a pătrunde în firmă și a afla ce anume trebuie schimbat sau de făcut mai departe.

S-au amplasat camere de filmat într-una dintre unitățile de lucru a lanțului de pizzerii, sub pretextul că se filmează un documentar despre șomerii care își caută de lucru.

Citește și: Cine este Dragoș Muller, de la Șef sub Acoperire.A ajuns milionar din saloane de înfrumusețare

Citește și: Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire.E directorul general Electrica

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Iulian Porst, șef sub acoperire în propria firmă

Iulian Porst vine ca Ionuț Dragomir și încearcă, pe rând, meseriile de livrator de pizza, pizzar și cofetar. De-a lungul celor trei zile petrecute la Șef sub acoperire, el se va pune la curent cu lucruri pe care nu le știa despre procedurile de lucru și problemele care îi afectau afacerea. De asemenea, a aflat și o serie de detalii despre angajații săi.

„Într-adevăr, oamenii aceștia merită mai mult, mai multă atenție din partea mea. Sunt oameni frumoși care, până la urmă, ne ajută pe mine și pe Alin să facem treabă', a declarat, vizibil emoționat, Iulian Porst.

Iulian Porst nu a mai fost recunoscut de soție

Înainte de a pleca la Șef sub acoperire, Iulian Porst s-a costumat în angajat Presto Pizza. Cu barbă și mustață false, ochelari de vedere, dinți de recuzită și perucă pe cap, el a livrat două pizza la el acasă.

A dat testul în fața familei și l-a trecut cu brio! Nici măcar soția lui, cu care este căsătorit de 30 de ani, nu l-a mai recunoscut! Doar una intre cele două fiice ale sale, Maria, a fost mai atentă la detalii și a realizat cine este.

Sursa foto: Pro TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter