Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire. E directorul general Electrica

Publicat pe

Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire? Protagonista emisiunii de azi, 20 aprilie, este Corina Popescu, Director General Electrica. Ea a fost aleasă în această funcție, pentru un mandat de 4 ani. Corina Popescu urmează să lucreze deghizat alături de angajații companiei sale, pentru a afla unde anume sunt probleme, pentru ca activitatea să fie eficientizată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Corina Popescu este în prim plan la emisiunea Sef sub acoperire, difuzată la PRO TV, în fiecare marți seara. Este Director General General Electrica și a preluat această funcție începând cu data de 1 februarie 2019, pentru un mandat de 4 ani.

Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire. E directorul general ElectricaCine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire. E directorul general Electrica

Cine este Corina Popescu, de la Șef Sub Acoperire

Corina Popescu a început să-și desfășoare activitatea în domeniul privat în anul 2007. De-a lungul timpului, a ocupat funcții importante în cadrul Grupului E.ON România și al Grupului OMV. Din decembrie 2015 până în februarie 2017, Corina Popescu a fost Secretar de stat în Ministerul Energiei. A făcut parte, tot la acel moment, și din Consiliul de Administrație al Electrica SA.

În luna mai a anului 2017, Corina Popescu de la Șef sub Acoperire a fost numită în Directoratul Transelectrica. Din vara anului 2017, până în primăvara anului următor a fost și Președintele Directoratului Transelectrica. În 2018, a fost numită în funcţia de director general interimar al Electrica, potrivit forbes.ro. Apoi, Consiliul de Administrație al Electrica SA a desemnat-o în funcția de Director General al companiei.

Corina Popescu: Ca profesionist m-am format în Electrica'

Ca profesionist m-am format în Electrica, iar faptul că după ani mă întorc în această companie reprezintă pentru mine cu adevărat o mare onoare. În același timp, simt că am o mare responsabilitate. Mai ales că piața de energie din România trece printr-o perioadă de transformare profundă, iar pentru Grupul Electrica este esențial să răspundă rapid noilor provocări.

Procesele de optimizare a activităților rămân o prioritate pentru noi, în perioada imediat următoare. Atât pe segmentul de distribuție, cât și pe aria de furnizare, la fel și modernizarea infrastructurii de distribuție. Va trebui să găsim un echilibru între schimbările aduse de ultimele modificări legislative. Inclusiv ale cadrului de reglementare, și asigurarea unor rezultate financiare sustenabile pentru acționari, în condițiile îmbunătățirii calității serviciilor oferite clienților noștri', a declarat Corina Popescu la acel moment.

Citește și: Cine este Ruslan Cojocaru, de la Șef Sub Acoperire.E proprietarul unui lanț de cafenele

Citește și: Cine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire.Moștenește un imperiu de peste 20 de milioane de euro

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția:„Suntem colerici amândoi'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat:'Sunt în spital și eu, și soția'

Corina Popescu a acceptat provocarea de a încerca munca grea de teren

Electrica este una dintre cele mai mari companii care distribuie și furnizează energie electrică în România. Cu un trecut de 120 de ani și aproape 8000 de angajați, compania e un gigant care depășește 1 miliard de euro anual.

Corina Popescu este Director General Electrica, o femeie la conducere într-un domeniu al bărbaților. Ea a avut curajul de a lucra pe teren și a coborât într-o turbină, a lucrat într-o centrală, a făcut manevre în posturi subterane și multe altele.

Corina Popescu a acceptat provocarea de a încerca din nou munca grea de teren, de data aceasta sub acoperire, în cadrul emisiunii Șef sub acoperire.

Corina Popescu: „Participarea la Șef sub acoperire, o experiență inedită'

Corina Popescu a spus și ce anume a însemnat participarea la emisiunea Șef sub acoperire pentru ea, dar și pentru compania pe care o conduce.

„Participarea la emisiunea Șef sub acoperire a fost o experiență inedită. Mi-a oferit oportunitatea atipică să urmăresc și din alt unghi aspectele relevante din companie în ansamblul lor. De la strategie, până la implementare, în cele mai mici detalii. Ce am experimentat pe teren a probat că strategia de bussiness, în curs de implementare, conține soluțiile reale de eficientizare a activității noastre.

Am avut ocazia să culeg detalii relevante care, în anumite situații, au dus deja la ajustări în prioritizarea unor decizii, în cadrul procesului de transformare organizatională pe care îl traversăm. Una dintre concluziile cele mai valoroase însă este că poate exista o singură echipă unită și că, numai prin contribuția și cunoștințele fiecărui coleg în parte, dintre cei 8.000 de angajați ai Grupului, putem să ne îndeplinim misiunea de a oferi <>', a spus Corina Popescu de la Șef sub acoperire.

Sursa foto: Facebook, PRO TV

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter