Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni: „Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca”

Publicat pe

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România este nefericit să o vadă pe partenera sa suferind în Republica Dominicană. Acesta spune că Zanni nu contenește cu atacurile la adresa Faimoasei și că nu ratează nicio ocazie să o critice. De asemenea, Andrei spune că Zanni are ceva și cu persoanele care îi sunt apropiate Elenei Marin, „pe care le-a denigrat constant'. Acesta a mai declarat că Elena Marin nu se victimizează și că, într-adevăr, trece prin niște zile mai grele, dar speră că iubita sa își va reveni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Logodicul Elenei Marin spune că, din cauza accidentării pe care a suferit-o, Elena Marin trece printr-o perioadă mai grea la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. De asemenea, Andrei a mai afirmat că Zanni îi face viața tot mai grea Elenei în Republica Dominicană.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni: „Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca'Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni: „Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca'

Este un moment mai greu pentru ea, mai ales că a apărut și acea accidentare minoră. Totuși, pe plan sportiv, cred că ar trebui să se laude mai mult. Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă,  în ultimele săptămâni.

Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă', a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Zanni după ce furat biscuiți și a încălcat regulamentul Survivor:”Când intervine instinctul animalic…”

Citește și: Scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor continuă:„Du-te și împușcă-te! Ai vrut să fii ultima fată aici…'

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent:„Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Cum arată Lorena, sora Andreei Tonciu.Cele două surori au ajuns să semene izbitor

Logodnicul Elenei Marin, atac la adresa lui Zanni

De asemenea, Andrei spune că Zanni a avut ceva de împărțit cu toate persoanele care i-au fost apropiate Elenei Marin la Survivor România.

„Poți spune despre Elena că e cea mai slabă, doar dacă ai ceva cu ea, evident. Culmea, antipatia lui se răsfrânge și asupra persoanelor apropiate Elenei, pe care le-a denigrat constant, Amna, Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu, Jador. Îmi amintesc ce spunea Zanni despre Andreea Antonescu, că e un om mișto, că social e foarte ok. Brusc, și-a schimbat părerea și a jignit-o public, cu ușurință.

Așadar, cred că sunt doar câteva zile mai grele pentru ea, așa cum tuturor li se întâmplă, dar sunt convins că își va reveni, pentru că Elena, deși este sensibilă, este extrem de puternică și de ambițioasă. Elena nu va fi niciodată mahalagioaică, ea nu știe să se certe, din păcate pentru ea, dar continui să cred că binele învinge întotdeauna răul, iar cheia succesului nu este tupeul, de aceea îi trimit toată forța de care are nevoie și o susțin până în pânzele albe', a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Logodnicul Elenei Marin: „Au acuzat-o că se victimizează'

Andrei a mai spus despre Elena Marin că nu se victimizează la Survivor România și că cei care au acuzat-o de acest lucru sunt Sebastian și Zanni.

„Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. (…)

Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar 'dedicat', așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face', ne-a mai spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter